Ejendomsmægler og valuar Henrik Kjeldskov, som nu også etablerer sig på markedet for erhvervsejendomme ...

Ejendomsmægler og valuar Henrik Kjeldskov, som nu også etablerer sig på markedet for erhvervsejendomme ...

Kjeldskov & Co A/S etablerer sig som erhvervsmægler

Dynamik, markant markedsføring og professionelle, erfarne erhvervsmæglere skal sikre firmaet samme store succes, som man har på privatboligområdet

Af
Søren Dam

Som et led i virksomhedens fortsatte vækststrategi etablerer Kjeldskov & Co nu en decideret erhvervsafdeling, som skal betjene erhvervskunder på lokalmarkedet syd for København.
- Det er et projekt vi længe har haft i støbeskeen, udtaler ejendomsmægler Henrik Kjeldskov. -På boligområdet er det lykkedes os på få år at blive kundernes foretrukne ejendomsmægler, ikke mindst på markedet for liebhaverejendomme. - Og dette endda i en tid, hvor boligmarkedet har ligget mere eller mindre underdrejet.
- Dynamik, markant og anderledes markedsføring, dygtige medarbejdere og et stort lokalt netværk er de væsentligste ingredienser bag denne succes. - Jeg er overbevist om, at vi også vil kunne gøre en forskel på det lokale marked for erhvervsejendomme, som efter min vurdering ikke hidtil har haft den fokus markedet fortjener.

Erfaring haves

- Vi har hele tiden vurderet og solgt erhvervsejendomme, blot i mindre målestok, fortsætter han. -Nu sætter vi det i system, og markedsfører det som et selvstændigt forretningsområde. - Samtidig har vi ansat Maria Høgedal Jakobsen som sagsbehandler.
- Maria er uddannet ejendomsmægler og valuar og kommer fra en stilling hos Home Erhverv i København, hvor hun gennem en række år har været beskæftiget med alle typer erhvervsejendomme, slutter han.
Har du brug for en professionel erhvervsmægler med 'fingeren på pulsen' kan Kjeldskov & Co. kontaktes på telefon 43 90 00 02.

Publiceret 29 May 2011 12:00