Her ses boligchef Kim Dalgaard Larsen(tv), Annelise Petersen og Jakob Duemose

Her ses boligchef Kim Dalgaard Larsen(tv), Annelise Petersen og Jakob Duemose

ErhvervsMægler Næstved ApS udvider

Erhvervsmægleren udvider forretningen med salg af boliger til private.

ErhvervsMægler Næstved har for nyligt etableret BoligMægler Næstved.
Den daglige ledelse og drift varetages af statsautoriseret ejendomsmægler Kim Dalgaard Larsen, som er tiltrådt stillingen som boligchef.

Kim var for 14 år siden med til at opstarte DiBa Bolig – og har siden haft stor andel af denne virksomheds betydelige succes og ledende markedsandel i Næstved.
Nu er tiden imidlertid inde til nye udfordringer for Kim – og sammen med sine to tidligere kollegaer Jakob Duemose og Annelise Petersen – opstarter han nu BoligMægler Næstved – med udgangspunkt i ErhvervsMægler Næstveds platform og adresse, Brogade 2.

- Siden etableringen af ErhvervsMægler Næstved for 2½ år siden har vi løbende afvist forespørgsler på salg af boligejendomme, udtaler indehaver Jakob Duemose.
– Alene fordi vi har haft og fortsat vil have 100 procent fokus på erhvervslivet med ErhvervsMægler Næstved, men med ansættelsen af Kim og etableringen af BoligMægler Næstved skal vi ikke længere sige "nej tak" til salg af privat boliger – men kan samtidig holde fokus på hvert vores forretningsområde, uddyber han.

Synergieffekt

- Med BoligMægler og ErhvervsMægler under samme tag opnår vi den store fordel at de blandede bolig- og erhvervsejendomme kan markedsføres fra begge forretninger, siger Jakob Duemose.
– Disse ejendomme ligger lidt i en ?gråzone? i dag og har længe haft vores særlige opmærksomhed. Ejendommene efterspørges både af private og af erhvervslivet, og med vores samlede indsats kan vi nu give disse ejendomme den fulde opmærksomhed, supplerer Kim Dalgaard Larsen.

- Uanset om man søger efter ejendommen ud fra et boligmæssigt eller erhvervsmæssigt synspunkt så kan vi tilbyde at lægge ejendommen ud på Danmarks to største portaler for henholdsvis bolig- og erhvervsejendomme, www.boligsiden.dk og www.oline.dk.

Publiceret 13 October 2012 07:00