Trælasthandlerunionen - TUN uddelte for 10. gang prisen ”Årets Leverandør” på sit årsmøde den 31. januar på Hotel Nyborg Strand. Det blev VELUX Danmark A/S, der det næste års tid kan smykke sig med titlen

Trælasthandlerunionen - TUN uddelte for 10. gang prisen ”Årets Leverandør” på sit årsmøde den 31. januar på Hotel Nyborg Strand. Det blev VELUX Danmark A/S, der det næste års tid kan smykke sig med titlen "Årets Leverandør 2013". Formand for TUN og ByggeBasen, Poul Erik Grønfeldt, overrækker prisen til direktør Jesper Salskov Jensen, VELUX Danmark A/S.

TUN:

Fokus på fremtiden

Formandens beretning fokuserede p[ fremtiden, da TUN holdt generalforsamling.

Poul Erik Grønfelt, formanden for Trælasthandlerunionen – TUN, lagde ikke skjul på, at vi har været endnu et hårdt år igennem. Kick-starten slog aldrig rigtig igennem, og vi oplevede igen problemer i flere sydeuropæiske lande, hvilket hæmmer væksten i samfundet.

- Byggeriet har været vidne til et sløjt 2012. Nybyggeriet er det rene mareridt, hvor de seneste tre år er "all time low" i statistikkens historie. Den dagsorden regeringen ligger for dagen er ikke ligefrem det, som vores branche havde håbet på. Afskaffelse af blandt andet BoligJobordningen og nettomålerordningen for investeringer i solceller tvinger vores branche i knæ, og vi ligger allerede ned og har tabt 50.000 beskæftigede siden 2007, sagde Poul Erik Grønfelt, Formand for Trælasthandlerunionen – TUN.

- Vi må appellere til politikerne om forståelse for vor situation og TUN vil fortsætte sit arbejde på at påvirke politikerne, ikke mindst med argumentationen om, at byggebranchen altid har været eksponent for den øvrige samfundsudvikling, fortsatte Poul Erik Grønfelt.

Det er svært at spå – især om fremtiden

Efter en veloverstået Generalforsamling er det tid til det traditionsrige Årsmøde, hvor TUN invitere medlemmer, leverandører og samarbejdspartnere i branchen til en spændende konference og kollegialt samvær.

Foredragsholdere som Erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen, Folketingsmedlem Bertel Haarder og erhvervsmanden Asger Aamund vil komme med deres bud på, hvad fremtiden kan bringe for byggeriet.

- Jeg ser frem til at få en udbytterig dag, og en masse gode spådomme om, hvad fremtiden vil bringe Danmark og i særdeleshed byggeriet, udtalte Poul Erik Grønfelt.

Poul Erik Grønfelt, Formand for Trælasthandlerunionen – TUN.

Poul Erik Grønfelt, Formand for Trælasthandlerunionen – TUN.

Publiceret 22 February 2013 07:00