Tæppeland på Gammel Lyngvej 23 i Køge. (Foto. JCJ).

Tæppeland på Gammel Lyngvej 23 i Køge. (Foto. JCJ).

Tæppeland fortsætter

Tæppeland bliver til InHome Tæppeland.

SAMARBEJDE: En turbulent periode efter Biva Tæppelands konkurs har endelig fået et positivt udfald. En del af de forhenværende Tæppeland butikker videreføres af et nyetableret selskab, InHome Tæppeland.
Tæppelands grundlægger Jørn E. Jensen, har siden Bivas konkurs forsøgt at finde en løsning på at videreføre sit livsværk, efter en ulykkelig fusion med Biva møbler.
Dette er endelig lykkedes i et nyt stærkt Skandinavisk samarbejde med Norske InHouse Group. InHouse Group der skal danne fundamentet for InHome Tæppeland, har foruden en stærk økonomisk baggrund, med en omsætning på 300 mio. kr., også etableret sig som markedsleder i Norge og Sverige indenfor salg af løse tæpper. InHouse Group er en virksomhed i vækst og har fornylig også købt en Svensk detailkæde, der har været medvirkende til en betydelig styrkelse af deres distributionsstrategi.
Med en ejerandel på henholdsvis 65% til InHouse Group og de resterende 35% til Jensen Group og partner, har de sammen skabt en solid platform til at drive en mindre, men stærkere kæde af inspirerende butikker, med fokus på gulve, løse tæpper og møbler.
Et nyt navn, men samme gode ånd og værdier Bestyrelsesformand Erik Brennmoen fra InHouse Group udtaler at det var naturligt, at indgå et samarbejde med grundlæggeren af Tæppeland, Jørn E. Jensen, der med Danmarks bedste varemærke indenfor tæpper og gulvbelægning, har præget og domineret markedet i mere end 50 år. InHouse Group har stiftet et særdeles godt bekendtskab med Tæppeland fra sin tid i Norge, og ønsker sammen med den nye ledelse og medarbejdere, at videreføre den særlige ånd og kultur som Tæppeland besidder.
Det ny InHome Tæppeland kommer til at tage udgangspunkt i en kæde af butikker, der vil inspirere kunderne med et bredt sortiment indenfor gulvbelægning og møbler til boligen. Man vil desuden møde et højt kvalitetsniveau til særdeles konkurrencedygtige priser med service og rådgivning i højsædet, når man besøger det nye InHome Tæppeland.
- Med andre ord vil man fortsat møde det koncept og de værdier som Jørn E. Jensen oprindeligt grundlagde Tæppeland på, nemlig godt købmandskab, kvalitet og en god handel. Et koncept man var kommet for langt væk fra under Biva ejerskabet, udtaler selskabets kommende direktør, Frank Naur Jensen.
Et samarbejde der bevarer de danske arbejdspladser For Jørn E. Jensen er det med stor glæde at han også kan meddele, at flere af hans dygtige og loyale medarbejdere bliver genansat i de butikker der fortsætter under det nye navn, InHome Tæppeland.
Med den nye samarbejdspartner sikres at kæden udvikles til gavn for både kunder, medarbejdere og leverandører.

Oprydningssalg

Nu skal der laves plads til det nye sortiment Den kommende periode vil selvklart være præget af overtagelsen og tilpasning imellem Tæppeland og det nye koncept.
Det betyder samtidigt at man i samme periode har mulighed for at gøre en særdeles god handel, da dele af det gamle varelager skal sælges ud for at gøre plads til det nye spændende koncept og sortiment.
InHome Tæppeland glæder sig til at byde nye som gamle kunder velkommen i det nye InHome Tæppeland.
InHome Tæppeland A/S har kontorlokaler på Theilgaards Allé 9 E i Køge.
pm

Publiceret 22 July 2013 15:00