Statsaut. ejendomsmægler og Valuar Allan Wolff Nielsen, Nybolig i Køge.

Statsaut. ejendomsmægler og Valuar Allan Wolff Nielsen, Nybolig i Køge.

Nybolig scorer højt i test af hjemmesider

SUCCES: Det skal være nemt og logisk, når man søger efter bolig på en hjemmeside, og det er præcis sådan, brugerne opfatter ejendomsmæglerkæden Nyboligs site.
Det viser en undersøgelse, som Paso Research har foretaget for Nybolig.
Paso Research bad 200 brugere om at vurdere syv specifikke områder på hjemmesider tilhørende de største ejendomsmæglerkæder i landet.
Nybolig scorede højst på troværdighed og brugervenlighed i forbindelse med boligpræsentationer, og i en overordnet sammenligning af kvaliteten på baggrund af alle parametre endte Nybolig med at få flest point.
Nyboligs hjemmeside er også målt til at have en af de hurtigste svartider.
- Selv om der ikke er stor forskel på, hvordan boligsøgende vurderer de forskellige hjemmesider, betragter vi undersøgelsen som en vigtig anerkendelse, ikke mindst fordi Nybolig vinder på centrale områder som brugervenlighed, troværdighed og hurtighed, siger statsautoriserede, ejendomsmægler og Valuar Allan Wolff Nielsen fra Nybolig Folmer Nielsen, Køge.
Ejendomsmægler Allan Wolff Nielsen forklarer, at Nybolig bevidst har designet sin hjemmeside, så hver enkelt boligpræsentation kun fylder ét skærmbillede. Man behøver altså ikke rulle op og ned for at orientere sig om boligen, men kan klikke alt relevant frem samme sted.
- Det er nemt, overskueligt og tidsbesparende, og det kvitterer brugerne tydeligvis for i undersøgelsen, lyder det fra Allan Wolff Nielsen.
pm

Publiceret 01 December 2013 16:00