Michael Jacobsen er ny erhvervschef og stedfortræder i Spar Nord Bank i Slagelse.

Michael Jacobsen er ny erhvervschef og stedfortræder i Spar Nord Bank i Slagelse.

Kendt finansmand tilbage i Slagelse

SLAGELSE: Efter en årrække på landevejen, hvor Michael Jacobsen (52) har serviceret større erhvervskunder på stort set hele Sjælland, er han nu tilbage i Slagelse. Han er blevet enig med Spar Nord Slagelse og Direktør Michael Bach Rasmussen om at starte som erhvervschef og stedfortræder i den lokale Spar Nord Bank.
- Det er ingen hemmelighed, at jeg længe har været på udkig efter en kompetent og erfaren erhvervsmand her fra lokalområdet - at det så skulle blive Michael Jacobsen, er jeg vældig godt tilpas med. Hans personprofil matcher resten af mit Spar Nord-hold og jeg er helt sikker på han kommer til at føle sig godt tilrette hos os, udtaler Michael Bach Rasmussen.
Michael Jacobsen vil indgå i ledelsen i Spar Nord Slagelse og dermed medvirke til at videreudvikle banken i samme positive retning.
Det er klart, at efter 34 år i samme bank, så har beslutningen selvfølgelig ikke været nem, men “franchise-modellen”, som Spar Nord driver deres lokale bankforretninger efter, kombineret med muligheden for at komme tilbage til mit netværk her i byen gjorde, at beslutningen i sidste ende ikke var så svær, udtaler den nye Erhvervschef.
- Jeg har betragtet Spar Nord lidt fra sidelinjen, siden de startede banken i Slagelse i 2007 og er ret imponeret over hvad de har fået bygget op på relativ kort tid. Dette siger mig, at lokalbank-strategien er det, som kunderne i Slagelse og omegn efterspørger - lokal involvering og beslutningskraft er meget vigtigt. Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang i Spar Nord Slagelse og tilbage til mit lokale netværk og masser af nye udfordringer, siger Michael Jacobsen.
sl

Publiceret 06 January 2014 16:00