Flügger på Københavnsvej 155 i Køge.

Flügger på Københavnsvej 155 i Køge.

Flügger Farver i Køge præsenterer ny flot butik

I det triste vintervejr vi har lige nu er der masser af inspiration at hente hos Flügger Farver, Køge Nord, som netop er blevet færdig med en større renovering

FARVER: - Efter endt renovering af butikken kan jeg nu med stolthed åbne igen og præsentere min flotte butik, siger butiksindehaver Heidi Lillemose, Flügger Farver, Køge Nord på Københavnsvej 155.
- Butikken har gennemgået en større renovering her i starten af det nye år. Der er kommet nye gulve og lofter samt naturligvis nymalet. Så butikken er nu både mere overskuelig og indbydende for kunderne.
Nye tiltag er bla. et stort og flot tapetbord, hvor der virkelig er god plads til at stå og kigge i de ikke færre end 52 tapetbøger der er at vælge imellem.
De 6 af bøgerne er de nyeste trend, som er i sig selv er værd at komme ind i butikken for at kigge i, siger Heidi Lillemose, der samtidig fortæller, at de indeholder alt, lige fra dyre print til det rå look, eller hvis man er til royal stemning så er der også mulighed for dette.
- Der er noget til alle og enhver også dig, så tøv ikke med at kigge indenfor, siger Heidi Lillemose.

Modtager alle betalingskort

- Som noget nyt har vi valgt at yde endnu mere service over for vores kunder. Nemlig at man nu kan betale med samtlige betalingskort, hvilket gør det noget nemmere for kunderne at handle.
Heidi Lillemose fremhæver i øvrigt den ekspertise man yder i butikken.
- Vi hjælper altid gerne med sammensætning af farver, tapeter og værktøjer hertil, og hos os er gode råd gratis. Kom ind og bliv inspireret og vi giver dig gode råd og service lige til den mindste detalje, og husk vi sælger til både private og erhverv, og så har vi parkering lige ud foran døren, så man ikke skal slæbe malerspandene alt for langt.

Publiceret 19 January 2014 07:00