Coop og Delfi Technologies A/A i Køge har indgået en ny aftale om indføring af Delfis Breece løsning med elektroniske hyldeforkanter i de Coop-ejede butikker.

Coop og Delfi Technologies A/A i Køge har indgået en ny aftale om indføring af Delfis Breece løsning med elektroniske hyldeforkanter i de Coop-ejede butikker.

Coop indgår aftale med Delfi i Køge

- om indføring af elektroniske hyldeforkanter i koncernens butikker.

KØGE: Dagligvarekoncernen, Coop Danmark A/S, har indgået ny aftale med Delfi Technologies A/S, Den Hvide By i Køge, om indføring af Delfis Breece løsning med elektroniske hyldeforkanter i de Coop-ejede butikker.
På nuværende tidspunkt har mere end 210 selvstændige brugsforeninger, som hører under Coop, allerede installeret Breece. Nu installerer Coop løsningen i de kæde-ejede butikker.
Kontrakten er en aftale om indføring af elektroniske hyldeforkanter i de Coop-ejede butikker og drejer sig om 62 butikker hos Coop kæderne, Kvickly, Irma og SuperBrugsen. Med den nye aftale styrker Coop og Delfi det, i forvejen, tætte samarbejde.
- Selvom vi i forvejen har et tæt samarbejde med Coop, er vi naturligvis meget glade og stolte over, at Coop nu vælger at satse yderligere på vores løsning. Det er et ekstra skulderklap og det sætter vi stor pris på, fortæller Michael Jørgensen, Division Director, Delfi Technologies AS – Breece Division.
pm

Coop og Delfi

Coop
Coop Danmark er Danmarks største dagligvarevirksomhed, der driver butikskæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli'Brugsen, LokalBrugsen, Irma, fakta, coop.dk og irma.dk. Coop Danmark har 1200 butikker over hele Danmark, 36.000 medarbejdere og en samlet omsætning på ca. 50 milliarder kroner.

Delfi Technologies
Delfi Technologies er en veletableret it-virksomhed, der har eksisteret siden 1988. Koncernen består af 2 divisioner, ISP Division og Breece Division med kontorer i Danmark, Sverige, Norge og Vietnam, der alle beskæftiger sig med levering og udvikling af fremtidssikre it-løsninger til detail, logistik, produktion og healthcare.

Publiceret 23 January 2014 07:00