(Privatfoto).

(Privatfoto).

Colas Danmark A/S overtager Skanska Asfalt A/S

Colas Danmark A/S har indgået aftale med Skanska Sverige AB om køb af Skanska Asfalt A/S med virkning fra 2. januar 2014.

KØB: Colas Danmark A/S har indgået aftale med Skanska Sverige AB om køb af Skanska Asfalt A/S med virkning fra 2. januar 2014. Købet omfatter Skanska Asfalts aktiviteter i Køge og Horsens samt Skanska Eshacold i Odense. Skanska Asfalt A/S' aktiviteter i Aalborg er inden overtagelsen udskilt af Skanska Asfalt A/S og derfor ikke omfattet af købet.
Overtagelsen af Skanska Asfalt A/S er en styrkelse af Colas Danmark A/S' forretning på Sjælland og i Østjylland. I forbindelse hermed er det yderligere en udvidelse af Colas Danmark A/S forretningsområde med erhvervelsen af det tidligere Eshacold, der udfører emulsionsforseglinger i Danmark og udlandet.
Skanska Asfalt A/S startede sin asfaltproduktion i Danmark i 2000.
I 2012 havde Skanska en omsætning på 260 mDKK og beskæftigede ca. 125 personer fordelt på 4 lokationer med 3 asfaltfabrikker beliggende i Aalborg, Horsens og Køge samt Skanska Eshacold i Odense, der udfører emulsionsforsegling.
Colas Danmark A/S har eksisteret som asfaltvirksomhed i Danmark siden 1930 og har 7 asfalt-fabrikker, 3 grusgrave og en emulsionsfabrik. Desuden har Colas ejerandel i overfladebehandlingsselskabet DOB I/S.
I 2012 havde Colas koncernen i Danmark en omsætning på 688 mDKK og beskæftigede ca. 380 personer.
Colas Danmark A/S er ejet af den franske Colas S.A. Gruppe, der er en international vejbygningsvirksomhed med ca. 63.000 medarbejdere på verdensplan.
pm

(Privatfoto).

(Privatfoto).

Publiceret 31 January 2014 09:15