Fra et tidligere velbesøgt netværksmøde hos Netværket Syd. (Privatfoto).

Fra et tidligere velbesøgt netværksmøde hos Netværket Syd. (Privatfoto).

Netværksmøde hos Netværket Syd

Bliv mere synlig overfor Banedanmark, Solrød kommune og Greve-Solrød Forsyning.

GÅ-HJEM-MØDE: Under temaet ”hvordan kommer regionens håndværks- og entreprenørvirksomheder i betragtning til flere store bygge-, anlægs-, og vedligeholdelsesopgaver i Solrød og Greve”, afholder ErhvervsCentret og Netværket Syd fælles gå-hjem-netværksarrangement.
På netværksmødet som afholdes den 6. februar kl. 16.30-19.00 kan virksomhederne bl.a. møde repræsentanter fra Banedanmark, Solrød kommune og Greve-Solrød Forsyning, som vil informere om de kommende lokale opgaver i kommunen og regionen.
På mødet vil deltagerne modtage ny viden om planlagte bygge- anlægs- og vedligeholdelsesopgaver i 2014. Der vil være kortere præsentationer, hvor det bl.a. er muligt at høre om tidsplanen for de kommende udvidelser på Ringsted-Femern banen.
Derefter er der mulighed for at cirkulere rundt blandt cafebordene, så de personlige kontakter kan styrkes og netværket kan få vinger.
Det er anden gang, ErhvervsCentret og Netværket Syd arbejder sammen med stor succes. Erhvervsservicekonsulent Jesper Yde Knudsen glæder sig over samarbejdet.
- Netværket Syd har fundet nøglen til, hvordan virksomheder i regionen i samarbejde kan komme i dialog med større ordregivere, siger Jesper Yde.

Fra mulighed til virkelighed

Netværket Syd vokser stødt og det er der en god grund til, forklarer netværkskonsulent Mickey Lund:
- Vi oplever, at mange af regionens virksomheder har et stort behov for at få viden og skabe øget konkurrenceevne gennem personlige relationer i et stærkt tværfagligt samarbejde for at gøre muligheder til virkelighed. Vores regionale netværk gør det nemmere for det stigende antal store danske og udenlandske bygherrer at samarbejde med lokale virksomheder om attraktive pakkeløsninger eller finde specifikke kompetencer.
Alle interesserede virksomheder er velkomne. Der er et begrænset antal pladser, så tilmelding er nødvendig.
Mødet foregår på ErhvervsCentret. Korskildelund 6, Greve,
Seneste tilmelding er mandag den 3. februar. Tilmelding via link: http://bit.ly/1eUquZo eller på netværkets Syds hjemmeside www.nsyd.dk/nyheder.html.
pm

Publiceret 31 January 2014 12:00