Butikschef hos SJEB Køge, Karina Friis, der her er flankeret af Allan og Martin Mayland Olsen, glæder sig til, at byde nye som nuværende kunder velkommen i Sjælland Erhvervsbeklædning A/S nye afdeling hos XL-BYG CF Petersen & Søn A/S.

Butikschef hos SJEB Køge, Karina Friis, der her er flankeret af Allan og Martin Mayland Olsen, glæder sig til, at byde nye som nuværende kunder velkommen i Sjælland Erhvervsbeklædning A/S nye afdeling hos XL-BYG CF Petersen & Søn A/S.

Sjællands Erhvervsbeklædning A/S udvider med afdeling i Køge

Det går godt hos Sjællands Erhvervsbeklædning A/S (SJEB). Så godt, at de to fætre fra Rønnede, Martin og Allan Mayland Olsen nu er klar til, at udvide forretningen med endnu en SJEB-afdeling, der etableres i Køge.

UDVIKLING  - Når de rigtige muligheder byder sig, er vi klar.
Martin Mayland Olsen, som er den ene af Sjællands Erhvervsbeklædning A/S to indehavere, er helt klar i mælet, når begrundelsen falder på, hvorfor Sjællands Erhvervsbeklædning A/S har valgt, at udvide forretningen med en afdeling i Køge. 
Den nye afdeling etableres som en 200 m2 stor shop-i-shop salg og serviceafdeling i Proffceneret hos XL-BYG CF Petersen & Søn i Køge, hvorfra SJEB A/S vil varetage alt salg og service i forbindelse med afsætning af erhvervsbeklædning og -fodtøj til både private virksomheder og offentlige institutioner på Østsjælland og i hovedstadsområdet.

Travle kunder

- Det har længe været et ønske for os, at udvide med endnu en afdeling lidt længere nordøst på, uddyber Martin Mayland Olsen og fortsætter: 
- Vores afdeling her i Rønnede, hvorfra vi betjener både store vognmandsforretninger, hele kommuner og håndværksvirksomheder er nu så godt og stabilt kørende at tiden er moden til, at vi kan udbrede vore services til virksomheder og organisationer indenfor et bredere geografisk område. 
At valget faldt på Køge og XL-BYG CF Petersen & Søn A/S er ingen tilfældighed. I XL-BYGs Proffcenter i Køge kan SJEBs kunder nemlig ikke alene handle ny profil- og arbejdsbeklædning fra SJEB. Kunderne kan også købe sikkerhedsudstyr, værktøj, maskiner, beslag og befæstigelse fra byggevareforretningens omfattende sortiment.
Og som Martin Mayland Olsen siger: – Vore kunder er travle folk – heldigvis! Så det vil spare vore erhvervskunder en del tid, at de nu kan handle både beklædning, forbrugsvarer og maskiner et og samme sted. 
Kunden i centrum har ifølge Martin Mayland Olsen været SJEBs mantra, siden de to driftige iværksættere etablerede deres virksomhed i ”kriseåret” 2009. Og den nye afdeling i Køge bemandes med SJEBs egne medarbejdere, der sikrer, at nye som nuværende kunder betjenes med præcis den samme faglighed og dynamik, som SJEB er kendt for i Rønnede. 
Karina Friis, der er ansat som butikschef for SJEBs afdeling i Køge, har stor rutine og bred erfaring med rådgivning om og salg af erhvervs- og profilbeklædning, bl.a. fra sit tidligere job i Køge.
Sammen med sine 15 kollegaer hos SJEB i Rønnede sørger Karina for, at kunderne tilbydes de bedste løsninger, der lever op til både pasform, funktionalitet, sikkerhed og design.
Det være sig fra måltagning af kundens medarbejdere, så den perfekte pasform sikres, over rådgivning om logoplacering til tryk og brodering, samt levering på kundens adresse.

Åbningsreception d. 5. september

SJEB holder åbningsreception for nuværende som nye kunder fredag den 5. september kl. 13–17 i deres nye afdeling i XL-BYG Proffcenter.
Allan og Martin Mayland Olsen er sammen med Karina Friis værter for en fremvisning af den nye afdeling, samt lidt godt til ganen af både tørt og vådt.
Samtidig vil der denne dag være mulighed for, at gøre en helt ekstraordinær god handel på både profiltøj, arbejdstøj, sikkerhedsfodtøj, gaveartikler og merchandise fra SJEB.

Publiceret 18 August 2014 14:00