Iversen er ude i seks måneder

Der venter Niels-Kristian Iversen en pause på seks måneder efter styrtet ved lørdagens Grand Prix i Gorzow. Vestjyden er dog fast besluttet på at kæmpe sig tilbage til sæsonstart næste år.
Det så ualmindelig grimt ud, da Niels-Kristian Iversen og Greg Hancock styrtede ved lørdagens Grand Prix i Gorzow, og det viser dig desværre også, at førstnævnte er blevet alvorligt skadet. Efter yderligere scanning på hospitalet i den polske by har det vist sig, at der både er tale om et overrevent korsbånd samt overrevne ledbånd samt yderligere skader på knæet. Dermed venter en længere pause for vestjyden, som selvfølgelig er ærgerlig, men også fast besluttet på at komme stærkt tilbage.
"Lige nu er jeg både vred og skuffet, fordi jeg var godt med i kampen om medaljer, men det var bare sort uheld, og nu må jeg kæmpe mig tilbage. Jeg har fået at vide, at der venter mig en pause på seks måneder, så nu har jeg fokus på at komme stærkt tilbage til næste sæson. Jeg vil overvinde den her skade, og nu skal vi beslutte, hvor jeg kan få den bedste behandling," konstaterer Niels-Kristian Iversen, som i løbet af de kommende dage beslutter, hvor den kommende operation skal foregå.

Publiceret 31 August 2014 15:00