LE34 har kontorer i hele Danmark. Nu åbner landinspektørfirmaet også kontor i Sverige.

LE34 har kontorer i hele Danmark. Nu åbner landinspektørfirmaet også kontor i Sverige.

LE34 - Danmarks største landinspektørvirksomhed indtager Sverige

Den danske landinspektørvirksomhed LE34 A/S etablerer svensk datterselskab i Malmø. Kendt profil skal stå i spidsen for den nye ekspansion.

UDVIKLING Landinspektørfirmaet LE34 åbner nyt kontor i Malmø som led i en strategi om at udvide aktiviteterne til hele det skandinaviske marked.
Med mere end 300 dedikerede ansatte fordelt på 24 kontorer i hele Danmark er LE34 i forvejen et af Europas største landinspektørfirmaer.
- På det skandinaviske marked har der været stor interesse for vores specialiserede opmålingsydelser, derfor arbejder vi allerede i Sverige for danske og svenske kunder,  fortæller administrerende direktør for LE34, Kenneth Norre.

Kendt profil skal stå i spidsen

Flere af LE34's eksisterende samarbejdspartnere arbejder i dag på begge sider af sundet. Derfor er det naturligt for os at kunne operere med teknisk måling inden for bygge- og anlægsbranchen også i Sverige.
Og da muligheden bød sig for at ansætte Per Nord som vores direktør i Sverige, havde vi fundet den rette mand til jobbet:
- Per har mange års erfaring og med ham bag roret er vi sikre på at vores indtog på det svenske marked for bygge- og anlægsopgaver bliver en succes, siger Kenneth Norre. 
Per Nord har 36 års erfaring i den svenske branche for landmåling, og er uddannet mätningsingenjör fra 1977. Per Nord er et kendt ansigt i den Sydsvenske bygge- og anlægsbranche og senest har Per arbejdet som afdelingsleder for Clinton Mätkonsult AB i Malmö.
Per Nord ser frem til samarbejdet på tværs af Øresund:
- Jeg glæder mig til at bringe de kompetencer og ressourcer, der er unikke for LE34, i spil på det svenske marked:
- Firmaet har stor erfaring med at løfte de rigtigt store anlægsprojekter i Danmark.
Dermed har de opdyrket en lang tradition for at lave skræddersyede og effektive løsninger til kunderne. Dette skyldes dels at de har udviklet et topmoderne produktionssystem, men også at de har investeret i at udvikle specialister, med særlige kompetencer indenfor komplicerede arbejdsområder, såsom 3D scanning, teknisk måling og monitering, siger han.

Per Nord, som er en kendt figur i den svenske bygge- og anlægsbranche, kommer som direktør til at stå i spidsen for LE34's nye kontor i Malmø.

Per Nord, som er en kendt figur i den svenske bygge- og anlægsbranche, kommer som direktør til at stå i spidsen for LE34's nye kontor i Malmø.

Vi følger vores kunder

Ekspansionen er en naturlig forlængelse af LE34"s udvikling gennem de seneste år:
- Vores tætte partnerskaber med større kunder gør det oplagt, at vi også byder ind på de internationale opgaver, de har.
Vi arbejder meget bevidst imod at udvikle vores tætte og gode samarbejder i Danmark til at gå ud over landegrænserne. På den måde skal vores udvidelse i Sverige ses som et signal til markedet om at vi er klar til at bygge videre på vores gode langvarige relationer i markedet, afslutter Kenneth Norre.

Publiceret 24 January 2015 08:00