Comwell i Køge var vært for EM for konferencekokke i denne uge. (Foto: JCJ)

Comwell i Køge var vært for EM for konferencekokke i denne uge. (Foto: JCJ)

Europas bedste hotelkokke kom til Comwell i Køge

En dansk kokkeelev løb med sejren, da hotel Comwell Køge Strand i onsdags dannede rammen om europamesterskabet for hotelkokke.

Af
Af Louise Lindblad

EM Håbefulde kokke og kokkeelever fra hele Europa havde medbragt sine mest skarpslebne knive til hotel Comwell Køge Strand i onsdags, da europamesterskabet inden for den præstigefulde konkurrence for hotelkokke, IACC Copper Skillet, blev afholdt.
Her blev Europas bedste kok og kokkeelev inden for hotelbranchen kåret, og den danske kokkeelev Trine Thybo Rasmussen fra Hotel Koldingfjord løb med den flotte sejr i sin kategori.
Franske Jereme Duchemin fik titlen som Europas bedste, udlærte konferencekok.
Konkurrencen gik ud på, at kokkene fik en hemmelig kurv med indhold, som de ikke kendte til forvejen. Herefter havde de 30 minutter til at lave retten.
Trine Thybo Rasmussen vandt for sin tilberedning af en hovedret, hvor der måtte arbejdes med råvarerene laks, bacon, tigerrejer og kylling.
Hotelchef på Comwell Køge Strand, Chren Vilander Thomsen, glæder sig over, at netop Comwell i Køge fik værtsrollen:
- Det er en ære og glæde for Comwell Køge Strand, at vi blev udvalgt til at afholde konkurrencen ud af mange, mange konferencehoteller, der findes, siger han.
Med den nyvundne titel som Europas bedste kokkeelev skal Trine Thybo Rasmussen til Florida til april, hvor hun skal deltage i VM for konferencekokke.

Der var skarp fokus på opgaven hos kokkene, der kom til Køge fra hele Europa.

Der var skarp fokus på opgaven hos kokkene, der kom til Køge fra hele Europa.

Publiceret 21 March 2015 13:00