Betech Seals er specialist i pakninger og tætningssystemer. Codan Tech er i front, når det gælder tekniske formdele af støbt gummi og silikone – nu samles de to virksomheder under navnet Betech.

Betech Seals er specialist i pakninger og tætningssystemer. Codan Tech er i front, når det gælder tekniske formdele af støbt gummi og silikone – nu samles de to virksomheder under navnet Betech.

Betech Seals og Codan Tech lægges sammen

To erfarne søsterselskaber inden for pakningsteknologi og teknisk gummi forenes under navnet Betech A/S.

FUSION Betech Seals er i dag en førende spiller inden for pakninger, tætningssystemer, bælge og vibrationsdæmpere.
Codan Tech er i front, når det gælder tekniske formdele af støbt gummi og silikone. I mange industriprodukter indgår komponenter fra begge virksomheder, og ved at slå de to firmaer sammen, bliver der skabt en bedre sammenhæng for kunderne: Nu findes alle komponenter og den tekniske ekspertise ét og samme sted.

Mere produktudvikling med kunderne

Både Codan Tech og Betech Seals har dygtige tekniske specialister, og i det samlede Betech vil udvikling og specialtilpasning til kunderne spille en vigtig rolle, fortæller adm. direktør Michael Sjolte.
»Med vores viden og eksperter under samme tag får vi mulighed for at arbejde endnu mere innovativt, og det giver bedre muligheder for fleksibilitet i forhold til vores kunder,« siger han og uddyber:
- Vi råder nu over markedets bredeste sortiment inden for pakningsmaterialer, gummi- og silikonekomponenter. Det betyder, at vi bliver stærkere rådgivere, og at vi i endnu højere grad kan være en full-line leverandør for kundernes udviklingsafdelinger.
Her vil vi i fælleskab finde den bedste løsning, hvad enten kunden ønsker bedre holdbarhed i deres komponenter, eller der søges optimeringer i forhold til de miljøer, deres produkter skal fungere i, siger Michael Sjolte.

Udvikling og specialtilpasning til vores kunder vil spille en vigtig rolle i det samlede Betech, fortæller adm. direktør Michael Sjolte.

Udvikling og specialtilpasning til vores kunder vil spille en vigtig rolle i det samlede Betech, fortæller adm. direktør Michael Sjolte.

Forbedrer kundens produkter

Betech Seals opererer i dag inden for fem segmenter, nemlig fødevarer & medico, olie & gas, marine & kraftværker, cement & mineraler samt vindenergi og møbelproduktion.
- I mange brancher ønskes en stadig større sparring med produkt- og materialespecialister. Pakninger, formdele og tætningsløsninger er centrale designelementer, hvor den kvalificerede rådgivning nu samles i én partner, siger Michael Sjolte. Betech holder derfor også fast i mantraet Improving your products.
- Missionen i Betech bliver fortsat at skabe merværdi hos vores kunder. Vi kan levere standardvarer, hvis det er det, der tjener kunden bedst, men vi kan også specialudvikle komponenter og derved forbedre kundens produkt i forhold til eksempelvis holdbarhed eller design, siger Michael Sjolte.

Medarbejdere samles i Herlev og Bramming

Sammenlægningen trådte i kraft den 1. april 2015, og Betech A/S beskæftiger nu 70 medarbejdere. Hovedparten af sælgere og teknisk personale er blevet samlet på virksomhedens adresse i Herlev.
Andre har, sammen med indkøbs- og lagerfunktionerne, deres base på fabrikken i Bramming, hvor produktion af pakninger foregår. Produktionen af formdele i Køge flyttes til gruppens danskledede fabrik i Kina eller til en samarbejdspartner i EU.
 
sl

Publiceret 01 May 2015 09:00