Ejer af Bygum Tømrer & Snedkermester i Greve, Michael Bygum, var en af de virksomheder der på indkøbsmessen fik lejlighed til at knytte en personlig kontakt til indkøberne i Greve Kommune.

Ejer af Bygum Tømrer & Snedkermester i Greve, Michael Bygum, var en af de virksomheder der på indkøbsmessen fik lejlighed til at knytte en personlig kontakt til indkøberne i Greve Kommune.

Kimen til nye leverandørsamarbejder lagt på indkøbsmesse Der blev uddelt mange visitkort, faste håndtryk og smil, da hundrede lokale virksomheder i Gr

MESSE  En af de lokale virksomheder, der deltog i indkøbsmessen, var Michael Bygum, der ejer Bygum Tømrer & Snedkermester i Greve og har fem ansatte.
Han ved, hvad det vil sige at være leverandør til det offentlige, da han for 12 år siden vandt et udbud i Tune, og i dag er han leverandør til Københavns Kommune.
- Indkøbsmessen er et rigtigt godt initiativ, og jeg er kommet her for at få knyttet en personlig kontakt til indkøberne i Greve Kommune. Jeg vil gerne vide, hvad der i den kommende tid skal laves på bygge- og anlægsområdet og finde ud af, hvordan jeg kan byde ind på disse projekter.
Jeg synes, det vil være spændende og meningsfyldt at arbejde for den kommune, hvor jeg selv bor og har min forretning. Jeg er mest interesseret i mindre vedligeholdelser og mellemstore renoveringer af fx skoler, bibliotek og plejehjem eller eksempelvis tilbygninger på børnehaver.
For så kan jeg stille og roligt vokse og ansætte en mand eller to til. Hvis jeg bliver leverandør til Greve Kommune igen, kan jeg undgå en økonomisk øretæve på grund af den tabte arbejdstid, som skyldes trængslen på vejene, fortalte Michael Bygum, der gik hjem med svar på de spørgsmål, han kom med.

Kun roser til indkøbsmessen

Kirsten Andresen ejer og driver Køge Bugt Festcenter i Tune sammen med sin mand.
irmaet er allerede leverandør af telte, borde, stole, duge og bordpynt til Greve Kommune og leverer også til private. Hun mødte op med en forventning om, at det kunne give hende en indsigt i, hvordan Køge Bugt Festcenter kan komme betragtning til flere offentlige opgaver, herunder også de store, der alt andet lige giver et mere fornuftigt overskud end de små private ordrer.
- Her er en super god stemning. Og det er et super godt arrangement og meget sympatisk, at Greve Kommune med det her initiativ viser, at man er interesseret i at handle lokalt, hvis det er hensigtsmæssigt.
Herved er kommunen med til at holde liv i de lokale virksomheder. Vi oplever det som attraktivt at være leverandør til kommunen. For vi vil helst operere i nærområdet, så vi ikke skal sidde i kø og spilde vores tid.
Det er dyrt at bruge en masse tid på transport, sagde Kirsten Andresen, der takket være indkøbsmessen fandt ud af, at hun skal have registreret virksomheden på leverandørregistret.
Der var også kun lutter lovord til arrangørerne bag indkøbsmessen fra Kim Ovesen, der siden 1986 har drevet reklameværkstedet Kommunikator med beliggenhed ved Mosede Havn. Han har ansat fire medarbejdere på tegnestuen, som leverer alt til markedsføring.
- Det her er et kanon godt tiltag, og jeg vil gerne rose vores nye borgmester for, at hun i den grad har gjort en forskel for erhvervslivet. Hun er meget udfarende og god til at lytte til vores udfordringer, og så er hun med til at sikre, at det er nemmere for os at komme igennem til kommunen, sagde Kim Ovesen.
Greves erhvervs- og turistchef havde også en god dag i selvskab med de mange lokale virksomheder.
- Det er dejligt, at de virksomheder i Greve Kommune tager så godt imod indkøbsmessen. Der er ingen tvivl om, at det har været en god oplevelse for både erhvervsliv og kommune at gennemføre dette nye initiativ, og jeg er ret sikker på, at vi derfor vil gentage arrangementet, fortæller Tina Charlotte Koeffoed.
sl

Publiceret 06 May 2015 08:00