Direktør for Arval Danmark, Niklas Melén, vil fjerne ubehagelige overraskelser når leasingperioden udløber.

Direktør for Arval Danmark, Niklas Melén, vil fjerne ubehagelige overraskelser når leasingperioden udløber.

Spar virksomheden for ubehagelige overraskelser og uforudsete efterregninger

Mange danske virksomheder møder store efterregninger, når leasingperioden på bilpakken udløber. Arval, det nye erhvervsleasingselskab i Danmark, tilbyder nu som de eneste kunderne løbende årsafregning. Dermed slipper de for ubelejlige og uforudsete udgift

LEASING  Kampen om billeasingkunderne i Danmark er benhård. Erhvervsleasing- virksomheden Arval, ejet af den franske storbank BNP Paribas, tilbyder nu kunderne løbende årlige afregninger.
Danske virksomheder behøver derfor ikke længere frygte dagen, hvor leasingperioden udløber.

Bliv ikke efterladt på perronen

Ordningen indebærer, at Arval udarbejder en årsregning, som nøje bliver beregnet ud fra antal kørte kilometer og mængden af brændstof for hvert enkelt af de leasede køretøjer.
irektør i Arval Danmark, Niklas Melén, mener, at forudsigeligheden er et vigtigt element hos mange virksomheder, der gerne vil undgå at blive efterladt på perronen med en stor efterregning i hånden.
- Det betyder meget for vores kunder, at de ikke lige pludselig står med en uforudset efterregning, som kan være en stor belastning for budgettet. Det gør sig især gældende for små og mellemstore virksomheder, hvor forudsigeligheden kan være altafgørende, siger direktør Niklas Melén, Arval Danmark.

Som de første i Danmark tilbyder Arval nu løbende årsafregning.

Som de første i Danmark tilbyder Arval nu løbende årsafregning.

Om Arval

Arval blev stiftet i Frankrig i 1989 og er ejet af den verdensomspændende bank- og finanskoncern BNP Paribas. Arval er en full-service leasingvirksomhed, der tilbyder skræddersyede løsninger inden for personbiler og kommercielle køretøjer til virksomheder.
sl

Publiceret 13 May 2015 15:00