Sven Erik Sørensen, der er kædedirektør for Tandprotetikeren, overrækker prisen som Årets Tandprotetiker 2015 til Pia Senika fra Tandprotetikeren i Roskilde.(Foto: privat)

Sven Erik Sørensen, der er kædedirektør for Tandprotetikeren, overrækker prisen som Årets Tandprotetiker 2015 til Pia Senika fra Tandprotetikeren i Roskilde.(Foto: privat)

Tandprotetikeren i Roskilde vinder ærestitel

Klinikken på Algade i Roskilde er netop kåret som Årets Tandprotetiker 2015.

HÆDER På Tandprotetikerens netop afholdte generalforsamling og årskongres blev Tandprotetikeren på Algade 10 i Roskilde kåret som årets klinik.
Æresbevisningen blev overrakt til klinikkens daglige leder, klinisk tandtekniker Pia Senika, ved et særligt event på kongressen. Et fagligt nævn havde valgt klinikken i Roskilde som Årets Tandprotetiker grundet dens faglige dygtighed og gode patienttilgang.
– Tandprotetikeren i Roskilde er et godt eksempel på, hvordan høj faglighed og god patientomgang går hånd i hånd. I klinikken har personalet formået at skabe en imødekommende og respektfuld atmosfære for patienterne, der hver dag træder ind ad døren.
Samtidig har klinikkens ledelse og medarbejdere deltaget på relevante faglige kurser og efteruddannelser i både ind- og udland og kan i dag præsentere et fagligt niveau i den europæiske superliga, siger Sven Erik Sørensen, der er kædedirektør for Tandprotetikeren.

Forretningen blomstrer

Den Roskildebaserede tandteknikerklinik er samtidig én af landets mest succesfulde klinikker, når det kommer til forretningsudvikling. Klinikken har i løbet af det seneste år formået at tiltrække et stort antal nye kunder.
Mange særlig komplicerede og krævende opgaver udføres netop i Roskilde grundet personalets høje uddannelses- og erfaringsniveau.
– Det er selvfølgelig en ære at blive tildelt æresprisen som Årets Tandprotetiker, siger klinikkens daglige leder, Pia Senika.
– Vores kæde er jo præget af et højt kompetenceniveau, og at blive udpeget til en særlig udmærkelse blandt 26 klinikker siger ikke så lidt. Det er dejligt, at der bliver lagt mærke til vores arbejde, lyder det fra den daglige leder.

Publiceret 23 May 2015 08:00