Direktør Jes Gravesen og Tømmerhandler Michael Buhl foran XL-BYG CF Petersen & Søn A/S' nye afdeling på Frejasvej i Ringsted.

Direktør Jes Gravesen og Tømmerhandler Michael Buhl foran XL-BYG CF Petersen & Søn A/S' nye afdeling på Frejasvej i Ringsted.

XL-BYG CF Petersen & Søn A/S udvider i Ringsted

XL-BYG CF Gruppen har vokseværk og overtog XL-BYG Tømmergården Ringsted med virkning fra den 1. maj.

UDVIDELSE  En målrettet strategi om at være til stede for håndværkere på hele Sjælland er årsagen til, at XL-BYG CF Petersen & Søn A/S har opkøbt XL-BYG Tømmergården A/S i Ringsted.
Tømmergården Ringsted A/S blev etableret af Annelise og Poul Erik Larsen i 1989 på en landejendom lidt uden for Ringsted.
De første år forhandlede virksomheden primært genbrugsmaterialer til landbruget. Men med årene voksede og udviklede Tømmergården Ringsted A/S sig til også, at kunne betjene og servicere faggrupperne murere, entreprenører og tømrere i byggebranchen.
Aktiviteterne i XL-BYG Tømmergården Ringsted A/S blev siden flyttet til nye lokaler i industrikvarteret på Frejasvej i Ringsted.
- XL-BYG Tømmergården Ringsted, der er medlem af XL-BYG-kæden, er en veldrevet virksomhed med sunde værdier, hvor den lokale forankring, nærheden til kunderne og fleksibiliteten til at udvikle sig sammen med markedet, vægtes meget højt, fortæller tømmerhandler Michael Buhl fra XL-BYG CF Petersen & Søn A/S, og fortsætter:
- Virksomheden er i dag kendt for sit høje faglige niveau og indsigt i murernes, tømrernes og entreprenørernes dagligdag og behov. Vore professionelle kunder får stor gavn af byggevareforretningen i Ringsted, der råder over et bredt og varieret sortiment af byggematerialer, maskiner, værktøj og forbrugsvarer.
 

Ny niche i XL-BYG CF Gruppen

Herudover har XL-BYG Tømmergården Ringsted, der beskæftiger 17 medarbejdere og har en årlig omsætning på godt 60 mio. kr., oparbejdet en niche gennem årene, der gør, at håndværkerne har let og hurtig adgang til et omfattende lagersortiment af stålplader i forskellige farver og længder, og til tømmer i dimensioner, der er skaffevarer i de flest andre trælast- og byggematerialeforretninger.
Med ejerskabet af XL-BYG Tømmergården i Ringsted på Midtsjælland, er XL-BYG CF Petersen & Søn A/S nu bredt lokalt repræsenteret for håndværkere på hele Sjælland, med virksomhedens helt eller delvise ejerskab af byggevareforretninger i Køge, Karise, Ringsted, Stenlille, Slagelse og Gørlev.

Publiceret 30 May 2015 08:00