Pernille Beckman fik en snak med vækstiværksætter Cliff Hofman om, hvordan det går med at drive virksomheden Truckmail i Greve.

Pernille Beckman fik en snak med vækstiværksætter Cliff Hofman om, hvordan det går med at drive virksomheden Truckmail i Greve.

En udbytterig transportmesse

Borgmester Pernille Beckmann åbnede transportmessen Transport Øst i Ventrupparken lørdag den 5. september med et mørkt skydække hængende over udstillingspladsen. Efter talen gik hun en rundtur udenfor, hvor hun fik en snak med flere udstillere og besøgend

TRANSPORTMESSE  I talen nævnte Pernille Beckmann, at hun er stolt af, at Greve lægger hus til Transport Øst-messen igen i år. Hun fortalte også, at det går godt for transport- og logistikbranchen i Greve, hvor der er skabt 500 arbejdspladser i løbet af de sidste 10 år.
fterfølgende gik hun en tur rundt på udstillingen sammen med Greves erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed for at lytte til, hvad der optager og udfordrer virksomhederne i branchen.
Pernille Beckmann kom også forbi enmandsvirksomheden Truckmails stand, hvor ejeren Cliff Hofman i ly for regnen bød på friskbrygget mokka, danskvand, bananer, blommer og guf til den søde tand.
- Jeg har glædet mig til at deltage i transportmessen og blive set af alle dem, jeg kender i forvejen og også skabe nye relationer i branchen, som jeg kan gøre forretning med.
Og jeg blev glædeligt overrasket over, at borgmesteren stoppede ved min stand og spurgte ind til, hvordan jeg driver min forretning, og om jeg trives som iværksætter i Greve, fortæller Cliff Hofmann, der i øjeblikket har 21 lastbiler og to trailere til salg.

Vind i sejlene for Truckmail på messen

Cliff Hofman er udlært lastvognsmekaniker og har arbejdet i transportbranchen siden 1986. Han sprang ud som iværksætter i august 2014, hvor han fik plads i et kontorfællesskab i Vækstfabrik Greve, der holder til i ErhvervsCentret i Greve.
Her har han fået inspiration, sparring og hjælp til at udvikle sit forretningskoncept. Det tager afsæt i, at Truckmail fungerer som en uvildig erhvervsmægler af transportmateriel primært på Sjælland og øerne. Cliff Hofman er med andre ord kundens mand på køb og salg af lastbiler, og han håndterer hele salgsprocessen fra vurdering til levering.
Trods Truckmails beskedne alder, er Cliff Hofman genganger på Transport Øst. Som et nyt tiltag havde han til messen i år forberedt sig til at møde nuværende og nye kunder med farvestrålende plancher med billeder af de omkring 100 lastbiler, han har solgt på det år, hvor han har været selvstændig.
- Jeg er taknemmelig over og også lidt overvældet over, hvor god en gennemstrømning der er her til min stand, og at det rent faktisk giver et skub i min forretning.
Bare i løbet af formiddagen har jeg talt med ti vognmænd, og jeg har allerede på to timer indgået tre forskellige aftaler om salg af en påhængsvogn, et lad og en kranbil, afslører Cliff Hofman med et stort smil og tilføjer, at han er sikker på, at det er et stort plus at bruge plancherne til at fremvise, hvad og hvor meget, han i løbet af året har solgt til andre.
En af de kunder, der ligesom borgmesteren lagde vejen forbi Cliff Hofmans stand, var vognmand Erik Larsen fra Solrød, der til daglig kører ud med blomster og grøntsager.
- Jeg har en trailer, jeg gerne vil af med efter nytår, og det skal Cliff Hofman hjælpe mig med, for jeg har fået ham anbefalet af en anden i mit netværk, og jeg orker ikke at sælge den selv.
Jeg arbejder typisk 50-60 timer om ugen, og det er både for besværligt og tidskrævende for mig, hvis jeg selv skal sælge min trailer, udtaler Erik Larsen, der har stor tiltro til, at Cliff Hofman mestrer den opgave til ug, kryds og slange.
Erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed glæder sig over, at Transport Øst i Greve er med til sætte skub i væksten i transport- og logistikbranchen.
- Eksemplet med Cliff Hofmans virksomhed Truckmail bekræfter, at der er kommet fremgang og vækst i branchen. Det glæder mig, at Transport Øst er med til at give en af vores lokale iværksættere endnu mere vind i sejlene, udtaler Tina Charlotte Koeffoed og fortsætter:
- Vi er glade for at have talt med mange lokale virksomheder, som udstiller og besøger messen – og det er dejligt, at Mercedes-Benz ville lægge hus til arrangementet.
sl

Publiceret 17 September 2015 08:00