Carl Ras Håndværkermesse afholdes i dagene 22.-25. september i Brøndby Hallen.

Carl Ras Håndværkermesse afholdes i dagene 22.-25. september i Brøndby Hallen.

12.000 håndværkere ventes at besøge Carl Ras Håndværkermesse

Branchens største håndværkermesse nærmer sig med hastige skridt, og de mere end 70 leverandører, som deltager på messen, arbejder sammen med Carl Ras’ medarbejdere arbejder alle på højtryk for at have alt klar til 4 festlige dage i Brøndby Hallen.

HÅNDVÆRKERMESSE  Traditionen tro byder håndværkermessen, der afholdes i dagene 22.-25. september, ifølge arrangøren på branchens største udvalg af værktøj og beslag, et stærkt mix af gode tilbud, produktnyheder og specialprodukter. Blandt produktnyhederne finder man bland andet en ny 18 V skruemaskine fra Bosch.
- Vi sælger mange gode 18 V skruemaskiner, men den her er helt klart et cool tool, den kommer med fire forskellige forsatser. Det er et universalværktøj, så man ikke behøver så mange maskiner.
Den kan fx. vikariere for borehammeren, siger Peter Kruuse, kampagnechef hos Carl Ras og for 12. gang tovholder på den 56-siders tunge messetilbudsavis.

Mere end 5700 forskellige produkter

- Vi elsker at præsentere håndværkerne for fedt grej til rigtig skarpe priser og har klemt godt 1300 produkter ind i messeavisen.
Dertil kommer mere end 4400 andre produkter, der vil være at finde på messen. En af de ting vi rigtig gerne vil, er også at vise specialværktøjet frem, siger Peter Kruuse og fortsætter:
- De besøgende på messen vil fx. kunne teste Drilljig fra Hettich, en boreskabelon til præcis montering af hængsler og montageplader og et Vepe-trappetrin til at lave midlertidige trapper til skurvogne, stilladser mm..
Fagligheden er nemlig i højsædet, og de mere end 70 kompetente leverandører vil demonstrere de nyeste arbejdsmetoder, ligesom at de besøgende kan få sparring med fagfolk og teste produkterne live.
Peter Kruuse fortæller endvidere, at de besøgende igen i år kan glæde sig til, at priserne vil være i bund - også på Carl Ras' outletstand, hvor man har samlet flere tusinde varer.
Hvor kan du ellers spise gratis frokost sammen med kolleger?
Udover masser af faglig inspiration og gode messetilbud kan de besøgende glæde sig til at få stillet sulten og slukket tørsten i cafeen, der bl.a. byder på lækre lune sandwich eller dagens varme ret.
Desuden vil man kunne deltage i et væld af konkurrencer, hvor der udloddes alt fra en weekend med en Ford Mustang, en tur til Nitro Cirkus i Hamborg, til stand up-billetter.
- Vi har lagt åbningstiderne, så man kan starte messebesøget med en god håndværkerfrokost.
Tirsdag, onsdag og torsdag åbner vi kl. 11.00, mens vi fredag åbner en time tidligere, kl. 10.00, og vi glæder os til at se en masse kunder til fire spændende messedage, slutter Peter Kruuse.
Messebilletten kan findes på carl-ras.dk/messe, hvor man også kan læse mere om messen og forberede sit besøg.
sl

Publiceret 20 September 2015 08:00