Erhvervsservicechef i Køge Kommune Rasmus Holst-Sørensen siger bl.a. om konferencen: - Med Vækst på Dagsordnen prøver vi at tage hul på nogle af de temaer, som fremtiden byder kommunen og virksomhederne.

Erhvervsservicechef i Køge Kommune Rasmus Holst-Sørensen siger bl.a. om konferencen: - Med Vækst på Dagsordnen prøver vi at tage hul på nogle af de temaer, som fremtiden byder kommunen og virksomhederne.

Vækst på Dagsorden:

Få tre bud på fremtidens tendenser

Køge Arbejdsgiver Netværk, Køge Erhvervsservice og Jyske Bank inviterer virksomhederne i Køge kommune til konferencen ” Vækst på Dagsordnen”. Virksomhederne får her tre kvalificerede bud på fremtidens trends, og hvordan de kan bruges i udviklingen af dere

KONFERENCE Virksomhederne i Køge kommune bydes endnu en gang velkommen til en aften med oplæg om vækst og udvikling, netværk og middag.
Denne gang med fokus på fremtidens megatrends og hvilken indflydelse det får på fremtidens virksomheder – herunder også set i lyset af den udvikling Køge kommune og resten af landet gennemgår.
Konferencen finder sted på Hotel Niels Juel, torsdag den 8. oktober fra kl. 17.00 til 21.00.

Fremtid, uvikling og netværk

Arrangementet sparkes i gang af Mads Kragh, direktør for Væksthus Sjælland.
Med sit oplæg giver han deltagerne et godt indblik i, hvordan Væksthuset, med udgangspunkt i virksomhedens behov, hjælper virksomheder med at omsætte vækstdrømme til konkrete handlinger.
Næste oplægsholder på banen bliver Søren Vesti Esbensen, direktør og VP for Industridivisionen hos Nomeco, som fortæller om valget af Køge som kommende lokation for deres lager og logistikvirksomhed, og hvilke fremtidige muligheder de nu har fået ved at rykke den del af virksomheden til Køge.
Den sidste på programmet af oplægsholdere bliver Carsten Beck, Forskningschef på Institut for Fremtidsforskning. Han vil kaste lys over, hvilke megatrends, han mener, vil påvirke virksomhederne og Køge kommunes udvikling. Alt sammen sluttes af med en god middag og mulighed for at udvide sit netværk.

Klædt på til fremtiden

Ingen kan spå præcist om fremtiden. Men ved at se nærmere på megatrends kan man danne sig et billede af en fremtid, som byder på nye markeder, nye opgaver og nye trends i erhvervslivet. Et fremtidsbillede som virksomhederne bør tænke ind i deres strategi.
- Der sker rigtig meget i Køge kommune i øjeblikket. Udviklingen og byggeprojekterne er i fuld gang, hvilket vil fortsætte over de næste 10-15 år. Det kommer til at ændre Køge kommune som erhvervskommune med bedre infrastruktur og flere arbejdspladser.
Med Vækst på Dagsordnen prøver vi at tage hul på nogle af de temaer, som fremtiden byder kommunen og virksomhederne. Det gør vi for at klæde virksomhederne på til at gribe de mange muligheder, som er under opsejling, fortæller Erhvervsservicechef Rasmus Holst-Sørensen fra Køge Erhvervsservice.

Bag om konferencen

Arrangørerne bag konferencen har et fælles ansvar og interesse i at hjælpe virksomhederne videre og ikke mindst holde dem informeret om, hvordan de har mulighed for at få del i udviklingen og væksten i kommunen. Og det er netop formålet med konferencen.
- I Køge Arbejdsgiver Netværk ser vi det blandt andet som vores opgave at informere og inspirere det lokale erhvervsliv om de muligheder, de har på markedet.
Det gør vi f.eks. ved at invitere til medlemsmøder, hvor vi sætter en buket sammen med forskellige indlæg – pakket ind i lidt god mad og mulighed for networking. Arrangementet holdes i samarbejde med Køge Erhvervsservice og Jyske Bank.
Samarbejdspartnere der begge har fingeren på pulsen og en tæt kontakt til erhvervslivet. Det betyder, at vi sammen kan tilbyde et arrangement, som har stor relevans for virksomhederne i Køge kommune, fortæller formand John Pihlkjær.
sl

Publiceret 26 September 2015 07:00