Citroën C4 Cactus Sportvan

Citroën C4 Cactus Sportvan blev den 4. mest solgte varebil i Danmark sidste år og den ubetinget mest solgte personbilsvan i 2015.

VAREBIL  C4 Cactus har et banebrydende design og sin måde at kombinere anvendelighed og formgivning på.
Der ligger mange overvejelser bag konstruktionen, hvilket fx. de særlige Airbumps® er et godt eksempel på.
De fungerer som et grafisk element på siderne af bilen, og samtidig beskytter de karrosseriet mod hverdagens knubs.
Desuden giver de en ganske særlig mulighed for at personliggøre bilerne, idet de kan folieres og dermed kan bruges dem til at profilere firmanavn og andet.
Førerpladsen er indrettet med luft omkring sig, og instrumenteringen er både digital og intuitiv. De fleste kontakter er samlet i en 7-tommer touch-screen, der er standard i alle udgaver.

God plads

Forstolene i en C4 Cactus er både brede og komfortable og placeringen af passagerairbag i loftet, fremfor i instrumentbordet er en helt ny løsning, som giver forsædepassageren mere plads og bedre fralægningsrum.
Bilens dimensioner er ifølge producenten optimeret til gavn for design, rummelighed og komfort og udvendig er den kompakt med en længde på 4,16 meter, bredde på 1,73 meter og akselafstand på 2,6 meter.
Ombygget til varebil har C4 Cactus Sportvan et varerumsvolumen på 1,4 m3. Varerummet er 1,4 meter langt og har en bredde (min/max) på 0,96 og 1,25 meter.
C4 Cactus Sportvan kan leveres med de to benzinmotorer PureTech 82 samt Pure Tech 110. Hertil kommer BlueHDi 100 S&S med et EU-mix for Feel på op til 32,3 km/liter og 82 g CO2. Denne motor kan også leveres med ETG6, som er en elektronisk styret manuel 6-trins gearkasse uden koblingspedal.
sl

Ombygget til varebil har C4 Cactus Sportvan et varerumsvolumen på 1,4 m3.

Ombygget til varebil har C4 Cactus Sportvan et varerumsvolumen på 1,4 m3.

Publiceret 10 March 2016 14:00