Rene Christiansen byder erhvervskunderne velkommen i den lille afdeling hos Mr i Næstved, der går under navnet Mr. Profil. Hér har man specialiseret sig i erhvervstøj til erhvervslivet og er blevet en stærk leverandør af erhvervsbeklædning, lige fra håndværkstøj til smarte habitter.

Rene Christiansen byder erhvervskunderne velkommen i den lille afdeling hos Mr i Næstved, der går under navnet Mr. Profil. Hér har man specialiseret sig i erhvervstøj til erhvervslivet og er blevet en stærk leverandør af erhvervsbeklædning, lige fra håndværkstøj til smarte habitter.

Når arbejdstøjet skal passe

Tøjkæden Mister forbindes med lækkert mærkevaretøj til den velklædte mand. Men hos Mister i Næstved har man også specialiseret sig i arbejdstøj til de erhverv, hvor tøjet virkelig skal bruges.

Af
Af Ulrich E. Wolf

TØJ Over hele landet kan man finde tøjkæden Mister (Mr.) som forbindes med kvalitetstøj af de bedste og hotteste mærker.
Her kan mænd i alle aldre ekvipere sig med det nyeste og smarteste tøj i tiden. Det kan man også i den store Mr. forretning i Næstved Centrum.
Men i den 950 kvadratmeter store butik i Kindhestegade har de en ekstra feature, som i den grad har givet succes. De har indrettet en lille afdeling, som på tredje år har specialiseret sig i erhvervstøj til håndværkere, chauffører, rengøringspersonale og mange andre erhverv.
Afdelingen hedder Mister. Profil og her kan virksomheder komme ned i butikken, prøve det slidstærke tøj og få det leveret få dage senere. Mod bestilling kan man endda få syet virksomhedens logo på tøjet, ligesom man kan få tryk på sit tøj, lavet direkte i butikken.
- Vi er jo en tøjkæde, der forbindes med kvalitetstøj. Vi fører de nye og smarteste mærker og lægger altid vægt på god stil. Men vi har givet vores butik en ekstra afdeling, hvor vi satser på erhvervstøj og kendte sikkerhedssko.
På 60-70 kvadratmeter inde i butikken har vi indrettet os med arbejdstøj til håndværkere, chauffører, rengøringsfolk, messetøj og servicefag i det hele taget.
Vi har også allieret os med en ekstern hjælp, så vi kan få syet logoer på tøjet. Alt bliver leveret få dage efter, at kunden har prøvet det på, siger Rene Christiansen, daglig leder af erhvervstøj-afdelingen.
Han har været i tøjbranchen i 13 år og ved, at god service og kvalitet giver bonus.

Et logo der passer

- Vi startede den lille afdeling op for tre år siden.
Vi lægger vægt på den gode service og på fornemmelse for kvalitet.
Der er et stor opland og rigtig mange servicevirksomheder i området, så det var oplagt, at vi skulle have arbejdstøj til alle de mange brancher. Her kommer kunderne ned og prøver tøjet og vi kommer også gerne ud til kunderne og måler op og får en profilsnak.
Få dage efter bestillingen har kunden tøjet. Tilmed kan de altså få syet logo på.
Vi kan også selv lave tryk på tøjet. Det laver vi selv i butikken, så det er hurtig ekspedition på både tryk og logo.
Det er ideelt, også hvis man skal til messer og den slags, siger Rene Christiansen, som kan mærke, at den lille afdeling har fået god vind i sejlene.

Kvalitet og kundeoplevelse

- Mister Profil er populær og afdelingen vokser støt. Kunderne ved, at her får de tøj af bedste kvalitet og vi lægger vægt på en god service og på, at kunden altid får det, de har brug for – og noget der holder.
Det er vigtigt, når vi har at gøre med brancher, hvor tøjet bliver hurtigt slidt. Vi vil gerne udvide afdelingen, men det er vigtigere, at vi kan følge med.
Det handler først og fremmest om at levere kvalitet og en god kundeoplevelse, siger Rene Christiansen, som samtidig fremhæver butikkens beliggenhed i midten af Næstved og de gode parkeringsforhold ved den næsten nye butik.
- Hvad enten man køber arbejdstøj eller mere pænt tøj hos Mr. eller Mister Profil så skal tingene være i orden.
Men det skal også være i orden at parkere og komme til butikken, siger Rene Christiansen, der genoplivede en ellers nedlagt arbejdstøjsafdeling og gjorde den til en solid leverandør af alt fra håndværkstøj til habitter for store dele af Sydsjælland.

Publiceret 14 March 2016 08:00