DKBrænde.dk har netop anskaffet sig en ny lastbil med specialbygget mobiltruck, som gør det nemt at levere hos kunderne.

DKBrænde.dk har netop anskaffet sig en ny lastbil med specialbygget mobiltruck, som gør det nemt at levere hos kunderne.

Fremgang for DKBrænde.dk giver mod på fortsat udvikling

Hos DKBrænde.dk har man ambitioner om at styrke sin position på nærmarkedet på Vestsjælland.

Af
Af Søren Lindquist

UDVIKLING  Onlinevirksomheden DKBrænde.dk, der sælger brænde, træpiller og briketter, primært til privatsegmentet, flyttede sidste år fra en adresse på landet lidt uden for Kalundborg, til en ny i Slagelse.
Det har man ikke fortrudt et sekund hos DKBrænde.dk, for ifølge indehaver Jesper Guldbrandsen, har man forbedret sine vilkår betydeligt med flytningen.
- Dels har vi langt bedre plads her, dels ligger vi rent logistisk perfekt, med kort afstand til motorvejen, siger Jesper Guldbrandsen.

Fyn og Jylland er indtaget - nu er det nærmarkedets tur

DKBrænde.dk har siden flytningen udvidet salget til også at omfatte Fyn og Jylland, og hér har man fået rigtig godt fat.
- Efter at have fået Jylland og Fyn med, er tiden nu inde til at positionere os yderligere på nærmarkedet på Vestsjælland. Vi har i forvejen en god position i Øst-, Nord- og Midtsjælland. Det skal vi naturligvis også have på Vestsjælland, hvor vi selv hører til, siger Jesper Guldbrandsen.
Derfor intensiveres salgsarbejdet, og der lægges blandt andet op til at udvide med en udvidelse af distributionskanalerne i form af salg via dagligvarebutikker, tank- og servicestationer og byggemarkeder. I princippet alle steder, hvor en detailbutik kan se ideen i at forhandle vores produkter, siger Jesper Guldbrandsen. 
DKBræande.dk tilbyder kunderne dag til dag levering, hvilket ifølge Jesper Guldbrandsen er noget særligt i branchen, men derudover er det fortsat dyder som et højt serviceniveau og at man altid er let tilgængelig, der er væsentlige ingredienser for firmaets succes.
- Vi oplever, at kunderne sætter stor pris på netop det faktum, at vi altid er til at komme i kontakt med - og kan levere hurtigt, dvs. fra dag-dag. Så, det holder vi naturligvis fast i fremover, siger Jesper Guldbrandsen.

Publiceret 26 March 2016 10:00