Kevin Larsen (i midten), er ny revisor i Global Revision's afdeling i Køge. Som kontormanager får han personaleansvar og bliver dagligt ansvarlig for at drive afdelingens fortsatte vækst. På billedes flankeres han af revisionsfirmaets to ejere, Eddie Holstebro tv. og Henrik Johansen th.

Kevin Larsen (i midten), er ny revisor i Global Revision's afdeling i Køge. Som kontormanager får han personaleansvar og bliver dagligt ansvarlig for at drive afdelingens fortsatte vækst. På billedes flankeres han af revisionsfirmaets to ejere, Eddie Holstebro tv. og Henrik Johansen th.

Global Revision satser yderligere i Køge

Efter en blød start i de første to år for revisionsfirmaets afdeling i Køge, sætter man nu massivt ind på flere fronter, for at geare udviklingen yderligere.

Af
Af Søren Lindquist

UDVIKLING  Global Revision med rødder i Greve, åbnede i januar 2014 en ny afdeling i Køge, for at komme tættere på sine kunder i Køge, og for bedre at kunne sigte efter det store forretningspotentiale, man anså byen og området for at byde på.
I dag, to år senere, er Global Revision's to ejere/partnere Eddie Holstebro og Henrik Johansen, ganske godt tilfredse med, hvad der er opnået i afdelingen indtil videre.

Forventninger holder stik

- De første to år har vi fokuseret på at etablere os, og tingene har udviklet sig fint for os i Køge fra dag 1.
Vi sagde da vi åbnede afdelingen, at vi ønskede at udvide med én medarbejder om året. Det har foreløbig holdt stik - og nu er tiden inde til at satse yderligere på vækst og udvikling for afdelingen her i Køge, siger Henrik Johansen.

Netværk prioriteres højt

Senest har man i Køge budt velkommen til en ny medarbejder i skikkelse af revisor Kevin Larsen, som samtidig er tiltænkt rollen som kontormanager, og får personaleansvar for afdelingens indtil videre 5 øvrige ansatte. Han er tiltrådt med 12 års brancheerfaring, og et stort kendskab til byen, som han også er opvokset i.
Et af de områder Kevin Larsen glæder sig særligt til fremover, er et øget engagement i forskellige lokale erhvervsnetværk.
- Netværkssammenhænge er et rigtig godt værktøj for en revisionsvirksomhed som os, der ønsker at øge kendskabet til hvem vi er, og hvad vi er særligt gode til, siger Kevin Larsen.
Han får ansvaret for at repræsentere Global Revision i denne sammenhæng og det kommer fx. til at foregå i netværket Caerus Kjøge, som Kevin Larsen faktisk selv var med til at stifte sidste år, ligesom at han også forventer at engagere sig aktivt i flere andre lokale netværk, herunder Netværket i HB Køge.

Ikke helt som de andre

Hos Global Revision, hvis kunder primært findes blandt mellemstore og større virksomheder, ser man ikke sig selv som en helt almindelig revisionsvirksomhed.
- Vi udfører naturligvis hver dag de helt traditionelle revisoropgaver for kunderne, som fx. bogføring og udarbejdning af regnskab. Det er jo helt grundlæggende for en revisionsvirksomhed.
Men, samtidig er det dog meget vigtigt for os, at være en værdiskabende samarbejdspartner for kunderne. Vi lægger særligt vægt på, at møde kunderne i øjenhøjde, og yde sparring og rådgivning, der bidrager til øget værdi, så det kan mærkes for dem, siger Eddie Holstebro.

Åbenhed og ærlighed er et must

Han suppleres af Henrik Johansen, som peger på nødvendigheden af at være både åben og ærlig, for at lykkes med at skabe værdier for kunderne.
- Åbenhed og ærlighed er for os, at have mod og vilje til at fortælle kunderne den virkelige sandhed. Vi vil ikke bare fortælle kunderne det vi tror de vil høre.
Vi skal også kunne udfordre dem og stille de kritiske spørgsmål, og sparre med dem, så vi kan pege på løsninger, der kan være med til at flytte noget hos dem - noget der skaber værdi, siger Henrik Johansen.

Åben for vokseværk

Indtil videre er Global Revision repræsenteret i Greve og i Køge. Men, de to ejere kan sagtens forestille sig, at udvide med flere afdelinger med tiden.
- Vi er bestemt åbne for at kigge på de muligheder der måtte opstå, for at etablere flere afdelinger i andre byer på Sjælland.
Ja, faktisk kigger vi netop nu nærmere på et tilbud fra en kollega i en anden by, som er interesseret i at vi evt. overtager virksomheden.
Overvejelser i den retning pågår hele tiden, så det kunne man godt forestille sig vil ske på et tidspunkt, siger Eddie Holstebro og tilføjer:
- Vi er bestemt vækstorienterede, og har ambitioner om udvide forretningen. Og en af vejene hertil kunne sagtens være at udvide med afdelinger som ville betyde, at vi dækker et større geografisk område.

Publiceret 30 March 2016 14:00