Lars Pedersen fra Køge Kopicenter glæder sig til at byde kunderne velkommen i det nye grafiske hus fra den 6. juni.

Lars Pedersen fra Køge Kopicenter glæder sig til at byde kunderne velkommen i det nye grafiske hus fra den 6. juni.

Nyt grafisk hus i Køge dækker hele paletten

Med mere end 600 m2 er der i det nye grafiske hus, tæt på Køge centrum, blevet plads til både ny maskinpark og flere kompetencer under samme tag. Det giver mulighed for at tilbyde kunderne en bred vifte af grafiske løsninger.

Af
Af Søren Lindquist

FLYTNING  Når man fra den 6. juni byder kunderne velkommen i et helt nyt grafisk hus på Københavnsvej 72-74, tæt på en af de større indfaldsveje til Køge centrum, har det givet plads til en helt ny maskinpark, der både øger kapaciteten og medgiver helt nye muligheder, for at kunne levere på den helt store skala.

Kunderne kan nu vælge fra bred palette

I huset, der bliver det største grafiske hus i byen, vil man ud over Køge Kopicenter også finde virksomhederne Sense-Danmark og Team Jl, som begge er leverandører indenfor skriveartikler, ligesom der også er blevet plads til reklamebureauet Andersson og Jantzen, der udover design og produktion af tryk- og printopgaver, udvikler hjemmesider for kunderne.
Og netop det faktum, at man nu dækker så bred en del af paletten inden for produktion af reklame og marketingløsninger, ser Lars Pedersen fra Køge Kopicenter spændende muligheder i.
- Jeg er sikker på vi kommer til at komplementere hinanden rigtig godt i det nye hus. Tilsammen vil vi med den nye platform kunne dække alle kundernes behov for grafisk produktion og kommunikation, siger han.

Bildekoration er næste skridt

Og den nye maskinpark giver som nævnt helt nye muligheder ift hvad man kan tilbyde kunderne af spændende løsninger. Det betyder, at man også bliver i stand til at tilbyde dekoration af biler, idet der også kan printes i de helt store formater, og på foliemateriale.
- Med pladsen, maskinparken og kompetencerne i hus, er det oplagt at vi også tilbyder kunderne at foliere deres biler. Nu venter vi lige på de fornødne tilladelser fra kommunen, men når de er i hus trykker vi også på startknappen indenfor dét felt, supplerer Lars Pedersen.

Bedre tilgængelighed

Med flytningen følger også en langt bedre tilgængelighed, end hvad den tidligere adresse bød på.
- Det er selvfølgelig en klar fordel, at få så fine parkeringsforhold som vi nu kan byde på. En bedre tilgængelighed kunne vi ganske enkelt ikke få, siger Lars Pedersen afslutningsvis.

Publiceret 01 June 2016 08:00