Hos Arbejdernes Landsbank glæder man sig til at aktivere det nye 4-årige hovedsponsorat i Brøndby IF fra 1. juli 2017.

Hos Arbejdernes Landsbank glæder man sig til at aktivere det nye 4-årige hovedsponsorat i Brøndby IF fra 1. juli 2017.

Arbejdernes Landsbank ny hovedsponsor for Brøndby IF

Arbejdernes Landsbank og Brøndby IF har i august offentliggjort en 4-årig aftale omkring hovedsponsoratet i Brøndby IF. Det nye hovedsponsorat træder i kraft pr. 1. juli 2017.

SPONSORAT  ”Vi har længe haft et tæt og stærkt samarbejde med Arbejdernes Landsbank, og derfor er vi meget tilfredse med at Arbejdernes Landsbank fra sommeren 2017 er vores nye hovedsponsor.
Tilbage i 2014 indgik vi et strategisk samarbejde med Arbejdernes Landsbank, hvor de gik ind i en central rolle som co-sponsor i Brøndby IF. Det er dette samarbejde som nu udvides, så Arbejdernes Landsbank fra sommeren 2017 bliver hovedsponsor frem til 30. juni 2021,” siger Jesper Jørgensen, adm. direktør i Brøndby IF.
Peter Froulund, kommunikations- og marketingdirektør i Arbejdernes Landsbank, ser frem til at fortsætte det gode partnerskab og tætte samarbejde med både eliten og bredden i en af Danmarks største fodboldklubber.
”Vi er rigtig glade for, at vi fra næste sommer kan flytte vores navn og logo fra ryggen og om til maven af Brøndby IF's trøje. Brøndby IF er et stærkt brand med masser af muligheder, og vi har allerede nydt godt af samarbejdet.
Derfor var det også naturligt for os at tage det næste skridt og blive hovedsponsor. Vi glæder os til at aktivere sponsoratet yderligere til gavn for vores kunder og vores netværk og derigennem skabe endnu mere forretning til banken,” siger Peter Froulund.
sl

Publiceret 09 September 2016 08:00