Møns Bank i Vordingborg får en meget central placering som nabo til STARS, og så sent som i juni fik filialdirektør Allan Andersen nøglerne til Algade 86 af Henning Skou, Nybolig Erhverv.

Møns Bank i Vordingborg får en meget central placering som nabo til STARS, og så sent som i juni fik filialdirektør Allan Andersen nøglerne til Algade 86 af Henning Skou, Nybolig Erhverv.

Stor søgning til Møns Bank

Lokalbanken fra Møn vokser sig større på Sjælland.

ÅBNING Onsdag den 2. november åbner Møns Bank ny filial i Vordingborg. Det sker ovenpå en udvidelse i Præstø i 2014 og ny filial i Næstved samme år - og ikke mindst for det lokale erhvervslivs skyld.
"Mere end nogensinde kan vi mærke, at der er brug for den lokale bank," siger filialdirektør Allan Andersen.
Han begyndte i Møns Bank for godt et år siden, og efter eget udsagn netop fordi banken har en profil, som passer godt til det lokale erhvervsliv.
"I en tid, hvor alt bliver større, koster det nok også lidt på tilgængeligheden, siger han. Vi lægger vægt på hurtige svar og kan mærke, at kunderne sætter pris på, at vi ofte finder løsninger, som vores konkurrenter ikke ser."

Skiftedag

Allan Andersen og hans syv kolleger flytter ind onsdag 2. november i nyrenoverede lokaler i Algade 86 i Vordingborg. 500 kvm, som virkelig giver albuerum for den voksende lokalbank.
"Det er reelt mere, end vi har brug for i begyndelsen, men det giver os mulighed for udvikling og tidssvarende mødefaciliteter," siger han. Det betyder også, at vi har plads til vores specialister i formuerådgivning, realkredit, pension og forsikring. En særlig lobby er indrettet til pengeautomat, hvor man kan foretage sine bankforretninger i ro og fred.
"Vores nye automat kan udbetale Euro, foretage overførsler og også tage imod indbetalinger, som især erhvervskunder har glæde af," tilføjer Allan Andersen.
Også parkeringsforholdene er i top. Banken kommer til at råde over en halv snes kundepladser med indkørsel fra Færgegårdsvej.
"Vi glæder os virkelig til at blive en del af Vordingborg, og har allerede fået mange nye kunder, siden vi for et års tid siden meldte ud, at vi ville komme til byen," slutter Allan Andersen.
Møns Bank har hovedkontor i Stege og betjener også erhvervskunder i filialerne i Næstved og Præstø samt via Møn Direkte, der kører på hele Sjælland og Lolland-Falster.
sl

Publiceret 21 October 2016 08:00