Ung mand forsvundet:

Nu rejser moren fra udlandet for at finde ham

En 20-årig mand fra Litauen, der bor i Aarhus, har været forsvundet siden torsdag i sidste uge. Nu har Østjyllands Politi udsendt en efterlysning, og den savnedes mor er taget til Aarhus fra Litauen for at finde sin søn

Af
Jonas Wrede Hansen

Siden torsdag i sidste uge har ingen pårørende set den 20-årige Domas Samoska, der bor i Brabrand, men kommer fra Litauen. Det har fået Østjyllands Politi til at udsende en efterlysning af manden.

Ifølge politiets oplysninger er han gået fra sit hjem i nedtrykt tilstand.

Østjyllands Politi modtog søndag aften anmeldelsen om, at den 20-årige ikke havde været set siden torsdag i sidste uge. Her havde han forladt sit hjem i Brabrand i ukendt retning.

Lokalavisen Aarhus har talt med Rima Tumaityté, direktør for Eurodeli, som tidligere har haft den savnede Domas Samoska som ansat i den østeuropæiske dagligvarekæde. Hun fortæller, at hun er meget påvirket af situationen, og at hun sammen med venner til den savnede leder efter ham. Rima Tumaityté oplyser desuden til Lokalavisen Aarhus, at den savnedes mor er på vej til Aarhus fra Litauen for at være med til at lede. 

Da det endnu ikke er lykkedes at finde frem til den 20-årige, beder politiet nu offentligheden om hjælp. Hvis man ser ham, bedes man ringe 114.

Publiceret 27 March 2018 16:45