ANNONCE

Nemt brænde

Nemt brænde

Er du klar til vinteren?

Er du også en af de mange, der glæder sig over vinterens snarlige komme, - for nu er det tid til en tur i skoven, – godt læsset med motorsaven, brændstof, kaffe og frokost?

…Og kommer du så hjem med det hele, og tænker at din skovhuggersav er lidt tung at stå med, når brændet skal skæres i mindre stykker?

Hos STIHL får du det hele

Den store kraftige motorsav til skovens udfordringer, - saven der aldrig siger nej, og som bare fortsætter time efter time! Over til den kraftige fritidssav, der klarer brændestablen og den hurtige beskæring i haven til den helt støjsvage og lette model med batteri. Sidstnævnte model er mere effektiv end man måske som regel går rundt og tror. Batterisavene findes i flere varianter, - fra fritidssaven i Compact-serien til motorsavene i Stihl´s store PRO-serie, der leverer kraft f.eks. når håndværkeren skal i gang eller brændet skal saves.

Stihl maskinerne finder du udelukkende hos den servicerende faghandel, for som Stihl siger: ”Der skal førsteklasses service og information til, når man investerer i førsteklases produkter”. Det lyder måske nok som en floskel, men fakta er, at Stihl er en af de mest testvindende leverandører af skov-og havemaskiner.

For Stihl er kvalitet en æressag!

Husk sikkerhedsbukser når der arbejdes med motorsav. Fibrene i bukserne stoper effektivt saven, før den når ind til benet!

Husk sikkerhedsbukser når der arbejdes med motorsav. Fibrene i bukserne stoper effektivt saven, før den når ind til benet!

 

FAKTA

• Prisniveau på benzindrevne motorsave: Fra kr. 1.795,-
• Prisniveau på batteridrevne motorsave: Fra kr. 2.095,-
• Prisniveau på el-drevne motorsave: Fra kr. 1.295,-