ANNONCE

Lav din egen – gratis flis

Sommerens megen regn har i den grad bidraget til at ukrudtet myldrer op alle vegne. – Kunne man dog bare dække det til….

En af de nemme ukrudtsbekæmpelsesmidler er spredning af et godt lag flis, der hvor man ikke ønsker ukrudt, eller andre vækster. Det kan f.eks. være under/langs med hækken, mellem stauderne i bedet eller sågar langs havegangen, hvor ukrudtet også har en vis flair for at dukke op igen og igen.

Men flis er dyrt, - eller er det?

Investeres i en kompostkværn med kniv er der mulighed for at forvandle f.eks. hækkens afklip til praktisk og gratis flis. Der spares således ikke bare på turen til genbrugspladsen, men havens ressourcer genbruges reelt  samme sted, som det kommer fra. Samtidig sikres en kontinuerlig strøm af frisk flis, for i takt med nedbrydelsen af det, kan der jo laves frisk af nyt afklippet materiale i løbet af året.

En af de rigtig store producenter af kompostkværne er den østrigske virksomhed Viking. Virksomheden ejes 100 % af tyske Stihl, og er underlagt de samme stramme krav til kvalitetskontrol og materiale som den tyske storesøster.

Du kan altid finde en kompostkværn fra Viking der passer til behovet

Du kan altid finde en kompostkværn fra Viking der passer til behovet

 

Hos Viking findes op til flere forskellige modeller, der både kan tilsluttes strøm eller, for de helt store modeller, kører på benzin.

Mulighederne for genbrug i haven er altså både nem og enkel, du finder den nærmeste forhandler på www.stihl.dk

Viking kompostkværne – også til dig der bor på en større landejendom

Viking kompostkværne – også til dig der bor på en større landejendom

 

FAKTA

• Prisniveau: Fra 2.195,-
• Flytbar: Ja, alle modeller har hjul monteret.