ANNONCE

Benyttes iMow robotplæneklipperens standard klippeplan, kører den kun når det er lyst og skåner derfor de nataktive pindsvin.

Benyttes iMow robotplæneklipperens standard klippeplan, kører den kun når det er lyst og skåner derfor de nataktive pindsvin.

Havens pindsvin hjælper dig

…for de holder havens sneglebestand nede

Derfor giver det ekstra god mening at holde sig til den klippeplan der ligger som standard i iMow robotplæneklipperen når du indstallerer den. Så klipper den nemlig kun om dagen.Da foråret satte ind, og robotplæneklipperne startede deres arbejde, var nogle sat til at køre om natten. Det bevirkede alvorlige skader på pindsvin, noget som kan helt kan undgås.Leverandøren af robotplæneklipperen iMow, Viking, anbefaler at man blot holder sig til den klippeplan, der ligger som standard i maskinens installationsguide. Følges den plan, klippes plænen i dagtimerne, typisk ml kl 8-16, og holder altid fri i weekenden. Skal der en dag være fest i haven på en hverdag, - ændres klippeplanen bare manuelt for den dag, og iMow sørger for at plænen alligevel passes optimalt.

På de størrer modeller medfølger en app, så du kan holde øje med din iMow fra liggestolen i udlandet

Når den automatiske klippeplan er installeret, klipper iMow udelukkende når det er lyst - netop af hensyn til pindsvinene. Ydermere er iMow en af de hurtigste robotplæneklippere på markedet, hvilket betyder at den får klippet græsset i dagtimerne uden problemer. Derfor har den ikke behov for at tage natten til hjælp, fortæller tekniker hos Stihl, Claus Sørensen.Robotplæneklippere kommer i forskellige design, og en af de umiddelbare fordele ved iMow er, at den har et særdeles lavt design, og hurtigt skifter retning såfremt den støder på en forhindring, - som f.eks. et pindsvin.

Hvorfor går pindsvinet ikke bare?

Pindsvinet har overlevet på jorden i millioner af år, netop fordi den kan rulle sig sammen og stikker, hvis den bliver bange. Problemet er bare, at den ikke bliver bange for en robotplæneklipper, - for den lugter ikke, den larmer ikke og udgør derfor, i pindsvine-optik, ikke nogen fare.

Tyverisikret – så tag trygt på ferie

iMow robotplæneklipperen er udstyret med flere sensorer: Hvis nogen løfter den op, stopper den, og den kan indstilles så den kun kan igangsættes ved hjælp af en personlig PIN-kode, hvorved tyveriet er formålsløst. Maskinen er naturligvis udstyret med en alarm, og fungerer udelukkende sammen med sin egen programmerede dockingstation.

iMow giver god tid til ungerne i ferien

Viking iMow er en del af Stihl koncernen, og forhandles derfor kun gennem den servicerende faghandel. Det er en hjertesag for Stihl & Viking at du som forbruger sikres den bedst mulige information om varen. Du finder din nærmeste forhandler her: www.viking-imow.dk

 

Se mere på www.stihl.dk

Find din nærmeste forhandler på www.stihl.dk

Følg Stihl på Facebook: facebook.com/StihlDanmark/