ANNONCE

Vind en STIHL motorsav på dyrskuet

På STIHL standen på årets Roskilde Dyrskue den 8-10 juni, er der aktiviteter ud over de sædvanlige! I år har du f.eks. mulighed for at tage en helt ny batteridreven STIHL motorsav ganske gratis med hjem

Husker du legenden om sværdet Excalibur? På årets Roskilde Dyrskue har en af STIHLs nye batteridrevne motorsave sat sig fast i en træstub, på nøjagtigt samme måde som sværdet Excalibur ifølge legenden sad fast i stenen.

På STIHL standen beder man publikum om hjælp, og håber at nogen har samme magiske kræfter som Kong Arthur, og kan få saven op. Har du magien og får saven ud af stubben, får du naturligvis en helt ny og lækker udgave af motorsaven med hjem, - inkl. batteri og lader. Saven er en MSA 140 C-BQ, en stærk sag, der er perfekt til brændesavning, savning af terrassebrædder samt beskæring af træer og buske i haven.

Masser af nyheder på STIHL standen

Lad os bare slå det fast en gang for alle: Når STIHL stiller op på Roskilde Dyrskue er standen i den grad tænkt igennem fra A til Z. Det betyder at både den top professionelle bruger, såvel som den private haveejer får noget ud af at besøge standen.

Nyheder er der mange af i år, - og de er da også allesammen taget med: F. eks. den nye kraftige motorsav MS 462, der med sin lave vægt på blot 6 kg og mere end 72 cc, har imponeret selv de mest tilbageholdende brugere. En anden nyhed er den batteridrevne kombimaskine, KMA 130 R, der fungerer fint sammen med alle, de allerede velkendte, KombiVærktøj fra STIHL.

En anden helt stor nyhed, som vi faktisk indtil videre ikke har hørt så meget om, er ligeledes med på standen: Skæremaskinen TS 440. Den er helt speciel, for det er nemlig verdens første skæremaskine med gyroskop kontrolleret magnetisk bremse. Selve beskyttelsesskjoldet kan oplukkes helt, hvorved det er muligt at skære store betonrør fra bunden, - altså en position som indtil videre har voldt store udfordringer på de danske byggepladser.

iMow robotplæneklipperen demonstreres på standen.

Naturligvis vises også hele det brede batterisortiment frem: 2 serier for den kræsne og kvalitetsbevidste haveejer og PRO serien til den professionelle bruger. Ydermere kører STIHLs robotplæneklipper iMow naturligvis rundt på en del af standen. Der vil derfor være rig mulighed for at få en snak omkring klippeareal, app-styring, og tanken om bare at lade en robot klare græsplænen. Prøv maskinerne og få en snak om robotplæneklipperen iMow

Til de ægte STIHL fans

I år er der jo som bekendt Nordiske Mesterskaber i STIHL Timbersports på den store scene i nærheden af traktortrækket. I den anledning får besøgende på STIHL standen mulighed for, ganske gratis, at få påsat en "tatovering" med Timbersports logoet Kiss My Axe. Tatoveringen holder maksimalt en måned. Ydermere er der i år mulighed for at købe lidt STIHL gadgets på standen.

Batteriserien Compact fra STIHL er blevet utrolig populær og kan naturligvis prøves på Roskilde Dyrskue.

Fakta:

• Roskilde Dyrskue foregår 8 – 10 juni
• STIHL stand nr. 139 på Vestsjællands Alle
• NM STIHL Timbersports på storscenen ved Tivoli
• Læs mere om STIHL på www.stihl.dk