Øxenholt Foto

30-årig kvinde dræbt af knivstik: Eksmand anholdt

Massivt opbud af politi ved drab i lejlighed

Af
Jeppe Rafn

En kvinde på 30 år blev søndag dræbt af knivstik i en lejlighed på Vilhelm Bergsøes Vej i Aarhus V.

Politiet modtog søndag klokken 17.58 en anmeldelse om et muligt knivstikkeri i lejligheden, som flere patruljer hurtigt rykkede ud til. Her blev den 30-årige kvinde fundet livløs. Hun var blevet stukket med kniv flere gange og blev kort tid efter erklæret død. De pårørende har fået besked, oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet har anholdt kvindens 35-årige eksmand, som formodes at være gerningsmanden og er sigtet for drab efter paragraf 237 i Straffeloven. Han vil formentlig blive fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Aarhus i løbet af mandag.

Øxenholt Foto

Østjyllands Politi var søndag aften massivt til stede i området omkring lejligheden ved Vilhelm Bergsøes Vej og Peter Fabers Vej. Det er tæt ved Storcenter Nord på den modsatte side af Paludan Müllers Vej.

Politiet oplyste søndag aften til Lokalavisen, at man var ved at undersøge et mistænkeligt forhold, og ud på aftenen ankom en ligvogn fra Falck, der indikerede, at der var sket en alvorlig forbrydelse.

Øxenholt Foto

Masser af politibiler, betjente, hundeførere, teknikere, folk fra Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen var i området, der i mange timer var afspærret. Beredskabsstyrelsen assisterede med en pionervogn, som er en større lastbil med stiger, kran, belysning, værktøj og meget andet grej.

Lokalavisen har tidligt mandag morgen været i kontakt med vagtchefen ved Østjyllands Politi. Han vil ikke udtale sig yderligere om sagen.

Publiceret 10 September 2018 07:03