ANNONCE

STIHL er verdens førende motorsavsmærke - men skal du vælge benzin eller batteri?

Er du en af de mange, der gennem december og januar måned har sanket brænde i skoven, og nu skal hjem og skære stykkerne op? Så er det nok værd at kigge med her! Det er nemlig vigtigt at vælge den rette motorsav til det rette arbejde.

 

Let at bruge, svær at slippe. Den batteridrevne MSA 140 C-B er det rette valg til dig, der skal klare brændet derhjemme og beskære mindre buske og træer. Se filmen!

Alle maskinerne fra STIHL er af tysk kvalitet og udvalget er stort, så du kan helt sikkert finde den rette maskine, til det rette arbejde og ikke mindst til den rette pris.

Men hvilken type sav skal man vælge?

Motorsaven til brug i skoven er typisk en af de lidt større, og dermed også lidt tungere af slagsen. Perfekt til skovarbejde, men måske knap så praktisk hjemme i privaten, hvor man blot skal opskære brændet fra en savbuk, og måske beskære lidt hist og pist. Her vil man typisk gerne have en lidt lettere motorsav.

STIHL motorsave sælges kun hos autoriserede forhandleres – sådan sikres du den rette vejledning. Forhandlerne gennemgår løbende nye kurser og har alle eget værksted, så de også kan hjælpe med service. STIHL har udviklet maskiner i mere end 90 år, og er så sikre på, at du bliver tilfreds, at de tilbyder fuld tilfredshed eller pengene retur indenfor 7 dage*.

 

Batterimotorsave fra STIHL

Fordele: Støjsvage, lette at starte med blot et tryk på en knap, lav vægt, deler batteri med andre STIHL havemaskiner.

Ulemper: Maksimal driftstid er afhængig af batteri og brug, typisk lidt mindre sværd/kæde i forhold til benzinmotorsavene.

Klik her og læs mere om batterimotorsave!

 

De nedsatte batterimotorsave fra STIHL er med værktøjsfri kædestramning.

STIHL batterimotorsave fra AK-systemet deler batteri med en række andre havemaskiner i samme serie – ét batteri, mange muligheder!

Benzinmotorsave fra STIHL

Fordele: Typisk stærk motorkraft, bliver ved så længe der hældes benzin og olie på.

Ulemper: Støjer og kræver derfor høreværn, udstødning, ofte tungere end ’søstermaskinerne’ på batteri.

Klik her og læs mere om benzinmotorsave og hvilke modeller, der er egnet til hvad!

 

 

Hårdmetalkæden Pico Duro er standard på Stihl saven MS 211 C-BE og holder sig skarp opå til 10 gange længere end en alm. savkæde

Hårdmetalkæden Picco Duro 3 er standard på benzinmotorsaven MS 211 C-BE. Den er særligt egnet til savning i træ med urenheder og holder sig skarp op til 10 gange længere end en alm. savkæde.

Picco Duro 3 – skarp op til 10 gange længere. Se den arbejde her:

*Gælder alle STIHL maskiner op til 7.995,-

Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer