ANNONCE

Træt af medlemskort? Her er appen, der samler det hele og giver dig alle rabatter ind på kontoen

Med cashbackAPP kan du smide alle dine medlemskort ud – den samler nemlig alle dine bonusordninger og sørger for, at du aldrig misser en rabat.

”Så bliver det 496 kr. Har du et medlemskort?” ”Øh ja, det har jeg vist. Det skulle gerne være her et eller andet sted.” Ovenstående er en scene fra hverdagen, som de fleste kan nikke genkendende til, hvad enten du har været i supermarkedet og købe ind til aftensmaden, eller du er ude at shoppe tøj.

Har du styr på alle dine medlemskort?
Hvis du nu skal være ærlig, har du så helt styr på, hvor mange medlemsbutikker og rabatordninger, du er medlem af? Nej vel, men alligevel har de fleste af os en god håndfuld rabatkort til forskellige butikker, der giver rabat, når vi shopper – rabatkort, som vi ikke altid lige får kørt igennem ved køb, når det skal gå lidt hurtigt i en travl hverdag. 

Det betyder desværre, at du går glip af alle de rabatter, som du ellers har ret til. Og i sidste ende kan det løbe op i ganske anseelige beløb, hvis du fik alle rabatprocenterne med.

Tjen penge på at shoppe
Med en helt ny app – cashbackAPP – er det ikke længere et problem at holde styr på alle dine medlemsskaber, for her bliver de alle samlet i en enkelt app. 

Læs mere her. 

Det betyder, at du aldrig behøver at gå glip af en rabat igen – pengene bliver sat direkte ind på din konto, og som en ekstra bonus slipper du for at holde styr på en masse loyalitetskort, vouchers, kuponer eller stempelhæfter, der ligger og fylder i din pung eller flyder rundt i køkkenskuffen. 

Når du tilmelder dig, registrerer du blot dine Dankort og VISA/Dankort, og så handler du derefter fuldstændig, som du plejer i de mange butikker, kæder og hos de onlinepartnere, som er tilmeldt loyalitetsprogrammet.

Så bliver det ikke nemmere at sikre dig alle rabatter, og de penge eller kontanter du får, kan du udbetale direkte til din bankkonto.
 

 

7 facts om cashbackAPP

Bag cashbackAPP står det danske selskab Cashbackpoint Nordic ApS.

cashbackAPP er Danmarks nemmeste loyalitetskoncept, der belønner dig som kunde, når du handler hos fysiske butikker og webshops tilmeldt programmet.

Du skal registrere et eller flere af dine egne betalingskort, når du tilmelder dig, så du er sikker på at få dine cashback belønninger hos alle deltagende fysiske butikker og webshops. 

Det er gratis at tilmelde dig cashbackAPP, og få cashback belønninger hver gang du handler i de mange fysiske butikker og webshops, der er tilknyttet.

Du kan hele tiden følge med i hvilke fysiske butikker og webshops, som er med i programmet. Og der kommer hele tiden nye til.  

Nogle butikker og webshops har valgt at give dig en højere cashback-belønning på særlige dage, eller tidspunkter på dagen, så husk altid at holde øje med særlige cashback belønninger. 

Hver gang du handler hos en deltagende fysisk butik eller webshop, som er tilknyttet cashbackAPP, får du cashback belønninger. Minimum 1% cashback, og i mange tilfælde helt op til 30% cashback.