Så er der halloween i Tivoli. Pressefoto

Så er der halloween i Tivoli. Pressefoto

Flere spøgelser og svævende koste i Tivoli

Tivoli sørger for halloween-stemning 12. oktober til 4. november med mere end 20.000 græskar, spøgelser, der spreder uhygge

Mere end 20.000 græskar i forskellige former og nuancer møder de besøgende, når Tivoli for 13. gang åbner porten til halloween i den gamle have. Ved Hovedindgangen er der som noget nyt svævende koste, og når man kommer ind i haven, er der små svampehuse til at lege gemmeleg i for de mindste. Der bliver også mulighed for at prøve 175-års jubilæumsforlystelsen Tik Tak..

Alle forlystelser er åbne under Halloween-sæsonen. Der er som altid masser af uhyggelige boder at gå på opdagelse i. I Krageborgen serveres flæskestegssandwich, i møllen kan man hygge sig med skær selv-græskar, søde sager og varme drikke. I år har Tivoli en hotdog-bod på plænen med en særlig Halloween-hotdog med sort pølsebrød og græskarkerner.

Halloween-aktiviteter

Lørdag 13. oktober er der DM i Kæmpegræskar, hvor Danmarks største græskar kåres. Igen i år er der mulighed for at prøve 'Det Hjemsøgte', hvor de modige på 12+ med Turpas Plus kan blive forskrækket af forskellige dæmoniske karakterer.

Lørdag 27. oktober bliver Tivoli hjemsøgt af monstre, når der er Monsters Night Out, hvor monstre, zombier, genfærd, vampyrer og andre skrækindjagende væsner går optog i Haven, og man kan risikere, at de tager en tur i forlystelserne med én.

Lidt mindre scary er Trick-or-Treat-skattejagten, hvor man skal rundt i haven og løse gåder. På plænen er der flere forestillinger med Rasmus Klump for eksempel det helt nye show 'Pandekageskurken', der er instrueret af Susanne Breuning.

Man kan læse mere om halloween i Tivoli på www.tivoli.dk/da/saesoner/halloween.

Publiceret 03 October 2018 12:08