ANNONCE

Skoen som er taget direkte fra catwalken til gaderne

Hunkemöller og Fila genfortolker ikonisk 90’er inspireret sko i en unik kollektion.

Har du problemer med at finde den perfekte workout sko? Så er der godt nyt til dig, for Hunkemöller har fornyligt afsløret et samarbejde med den velkendte skoproducent Fila. Samarbejdet er Hunkemöllers første. Tidligere har de arbejdet med flere store modeller til deres lingeri kollektioner, men det er første gang at de træder ind på skomarkedet, hvor de sammen med FILA har udvikle de helt perfekte sportssko i en ikoniske 90’er inspireret stil. De har med stor succes designet to sko, som ikke kun er egnet til forskellige typer workouts, men i særdeleshed også rammer plet når det kommer til fashion og femininitet. Den flotte kollektion er tilgængelig online fra den 19. oktober 2018.

 

‘’The disruptor’’ - den perfekte sportssneaker som har en smart 90’er inspireret stil, og er anderledes og cool. Denne flotte low-cut sneaker er den ultimative træningssko til dig som vil være anderledes, for med et navn som "Disruptor" kan man kun antage, at det er en speciel sportssko, og at den dermed passer til kvinder der godt kan lide at være anderledes og "disrupte". Denne sko vil passe perfekt til træning og resten af hunkemöller sportskollektion, der dækker alt fra lækre sports toppe og -bh'er til træningsbukser i forskellige farver og designs. The disruptor vil være tilgængelig i sort og en eksklusive HKMX farve very berry red.

 

Der er også den helt ikoniske Fila Original fitnesssko, som er et must-have for alle sneakerfans! Denne low-cut sneaker, kan både bruges som træningssko eller som hverdags sneaker, og vil booste dig med selvtillid og et friskt look. Den vil være tilgængelig i farven woodrose og en eksklusive HKMX farve rabbit (lysegrå).

 

Hunkemöller er meget mere end lingeri

Du kender måske allerede Hunkemöller, som er et af Europas største undertøjs- og lingerispecialister, men de har meget mere end kun lingeri. De har nemlig også udvidet deres store succes til enestående badetøjs kollektioner, behageligt nattøj, samt trendy sportstøj. Deres sports kollektion, som hedder HKMX, har alt fra innovative sports BH’er til trendy leggins, toppe mm. Og nu udvider de deres sortiment, med dette kreative samarbejde med Fila. Det er Hunkemöllers første samarbejde med at andet brand, hvilket er en stor nyhed i sig selv. Det er en satsning som bliver interessant at følge, og se hvad de eventuelt kaster sig ud i fremtiden.

 

Hunkemöller