ANNONCE

Oplev den smukkeste af De Kanariske Øer

Uspoleret, autentisk og naturskøn. Det er ordene, der beskriver La Palma bedst. En ukendt kanarisk ø i forhold til både Tenerife, Gran Canaria og Fuerteventura, men ikke desto mindre den smukkeste.

Hvert år sætter millioner af turister kursen mod De Kanariske Øer. Øerne er uden sammenligning vinterens mest populære rejsemål, når der skal sol og sommer på programmet kun fem timers flyvetur syd for Danmark. Men én af øerne skiller sig ud fra mængden, La Palma.

Øen er den vestligste af øerne, og mens der lander fire millioner alene på Tenerife om året, lander der blot 100.000 på La Palma. Der er ingen forstyrrende neonskilte, ingen larmende diskoteker og ingen aggressive sælgere. Til gengæld er der ro og fred, idyl og virkelig smukt.

La Palma er kort sagt alt andet end sine kanariske søskende. Øen er det, som Tenerife og Gran Canaria var engang. Autentisk og uspoleret. Det ser man tydeligt, når man bevæger sig rundt på øen. De mange bananplantager vokser roligt i landmandens selskab. I byen ruller de lokale stadig egne cigarer til øens cigarproduktion. De hilser roligt på turisterne, men de hiver ikke i dem. For her går livet sin stille gang.

La Palma er perfekt til oplevelser, men også ren afslapning fx ved den smukke lavastrand i Puerto Naos.

La Palma er perfekt til oplevelser, men også ren afslapning fx ved den smukke lavastrand i Puerto Naos.

Direkte fly fra Danmark
Et af de få charterfly, der lander på La Palma, kommer fra Danmark. Det er Danmarks tredje største rejsebureau Bravo Tours, der som de eneste flyver direkte til det ukendte ferieparadis i Spanien. Det har de gjort siden 2016.

- Jeg faldt pladask for La Palma, da jeg besøgte øen den første gang. Her kan man opleve en helt unik og ægte spansk ø, der både byder på noget til den, der gerne vil slappe af, opleve eller være aktiv på sin ferie, siger Peder Hornshøj, der er adm. direktør i Bravo Tours.

Udover danskere kommer der selvfølgelig også andre turister til øen. Lang størstedelen er spaniere fra de andre kanariske øer eller fastlandet. Det præger øens atmosfære og omfavner det lokale islæt. De elsker nemlig La Palma, fordi det er ægte og spansk, når det bedst.

- Personligt foretrækker jeg at holde ferie med de lokale, for så ved jeg, at jeg får det bedste. Jeg ser det, som de synes, er det bedste. Det er er kvalitetsstempel i sig selv, siger Bravo Tours’ direktør.

Los Tilos på øens nordligste del er et af de smukkeste steder til vandring og aktiv ferie.

Los Tilos på øens nordligste del er et af de smukkeste steder til vandring og aktiv ferie.

Natur, kultur og nu også et sportsresort
På La Palma kan man bo lige, som man har lyst. De små hyggelige lejlighedshoteller tiltrækker mange, der gerne vil på opdagelse på øen i dagtimerne. Men det har også et resort, der nu måler sig med de største sportsresorts i Europa, La Palma Sport.

Netop dét giver rigtig godt mening. For naturen er så enestående og indbyder til mange aktiviteter. Både når det gælder vandring, løb og mountainbike-ruter. Og når løbeturen er slut, kan man nyde livet på hotellet, inden man til aften ser stjernehimlen, som øen også er kendt for. 

Byen Fuencaliente, som hotellet La Palma Princess og La Palma Sport ligger tæt ved, er smuk og charmerende.

Byen Fuencaliente, som hotellet La Palma Princess og La Palma Sport ligger tæt ved, er smuk og charmerende.

Læs mere om La Palma på https://www.bravotours.dk/rejser/spanien/la-palma/ eller se mere på www.bravotours.dk