ANNONCE

5 gode grunde: Derfor skal du vælge Andorra til skiferien

Skisæsonen nærmer sig med hastige skridt, og snart melder skiabstinenserne sig hos de fleste, hvis ikke årets skiferie er på plads. Her får du fem gode grunde til, hvorfor du skal vælge Andorra til din skiferie.

 

For selv om Andorra er knap så kendt, så har destinationen mange fordele – også sammenlignet med sine nabolande Frankrig og Spanien. Der er god plads både på pisterne og ved lifterne, det er et billigt skiland at holde ferie i, og så er der stort set garanti for både sne og sol.

Hvis du ikke kan vente, så bestil skiferien nu på www.suntours.dk/skirejser/andorra/. Du kan også tilmelde dig Sun Tours’ nyhedsmail og på den måde være med i konkurrencen om et gavekort på kr. 5.000 til årets skiferie. Gør det nu på www.suntours.dk/nyhedsbrev/

Billigere end sine nabolande
Der er én god grund, der overskygger mange andre: Andorra er toldfrit, og afgifterne er de laveste i Europa. Det betyder, at du kan holde skiferie i Andorra og samtidig ikke overskride feriebudgettet. De toldfrie varer fx spiritus, cigaretter og mærkevarer er meget billigere end andre steder i Europa, og dermed kan skiferien med fordel kombineres med et besøg i hovedstaden og shoppingmekkaet, Andorra la Vella. Det gode prisniveau gælder også den gode mad, man får i Andorra, til rigtig gode priser.

God plads og stort set ingen kø ved pisterne
Det er få danskere, der kender Andorra, når de vælger skiferie. Det lille land, der er det mindste i Europa, bliver ofte overset. Det har dog sine fordele. Det betyder nemlig, at der er god plads til alle på pisterne, som der er 210 kilometer af i Andorra. Dog elsker de lokale området, og spanierne valfarter her til for at stå på ski, for de ved godt, hvor de får mest skiferie for pengene!

Perfekt til alle aldre og niveauer
Andorra er et godt valg, uanset om du har stået på ski i mange år eller gerne vil prøve for første gang. Den gode plads på pisterne og det behagelige klima gør forholdene ideelle for alle aldre. Samtidig byder området både på 22 sorte og udfordrende pister samt næsten 60 blå og grønne pister. Der er også gode forhold til snowboards, fantastiske børnebakker og en stor funpark. 

Sne- og solgaranti
Det er få lande, der både byder på sne- og solgaranti. Ingen er herre over vejret, men det er tæt på, at man kan love både sne- og solgaranti på pisterne i Andorra. Skiområdets højeste punkt er 2.650 meter over havets overflade, og det giver gode chancer for snesikkerhed. Derudover er området kendt for sine 300 solskinsdage om året. Det er altså den perfekte kombination til skiferien.

Liftkort inkluderet
Der er især en ting, der kan fordyre den planlagte skiferie: liftkortet. Når du rejser til Andorra med Sun Tours er der altid seks dages liftkort inkluderet i prisen foruden både fly og hotel. Dermed kommer der ingen uforudsete ekstra udgifter på feriens budget.

Find din skiferie nu på www.suntours.dk/skirejser/andorra/

Rejs med Sun Tours til Andorra

Sun Tours tilbyder skirejser til Andorra fra januar til marts, og du vælger selv, om du flyver fra Aalborg og København.

Prisen inkluderer altid fly og hotel, dansk rejselederservice, transport til/fra hotellet samt seks dages liftkort. Er du over 70 år, er der også seniorrabat.

Se mere på www.suntours.dk/skirejser/andorra/