ANNONCE

Storbyferie hitter hos danskerne

Der er ingen tvivl: danskerne rejser mere og mere på ferie. En af de ferietendenser, der virkelig hitter hos danskerne lige nu, er storbyferier. Derfor sætter Sun Tours nu storbyferier på programmet, så du kan opleve mere af verden med pakkerejsegaranti og eksperthjælp.

 

London, Barcelona, Paris eller Rom. Det er blot nogle af de storbyer, som vi danskere har taget til os mere end nogensinde før. Vi nøjes nemlig ikke længere med en enkelt charter- eller skiferie om året, hvis man skal tro rejseselskabet Sun Tours, der udvider programmet med storbyrejser.

- Vi ser en stigende tendens til, at vores gæster rejser flere og flere gange om året. En af de tendenser, hvor efterspørgslen øges lige nu, er storbyrejser, og derfor har vi besluttet at sætte flere storbyer på programmet, fortæller Troels Hansen, der er direktør i Sun Tours.  

Han forklarer, at selskabet gerne vil imødekomme gæsternes ønsker. Ikke kun for at sælge flere rejser, men også for at give dem den fulde oplevelse.

- I en storby er det vigtigt, at man bor det rigtige sted, ligesom det kan være vigtigt at være dækket af pakkerejsegarantien, hvis der sker noget. Når man rejser med os, er man selvfølgelig dækket, ligesom man altid kan få fat i eksperter på ferien, siger han.

 

Flere fleksible rejser
Udover storbyferier er danskernes rejsevaner blevet mere individuelle. Det tager man også højde for hos Sun Tours, hvor man har udvidet antallet af fleksible pakkerejser.

- Mange af vores gæster vil gerne selv bestemme afrejsedag og tidspunkt. Måske kan de kun være på ferie i seks dage i år eller måske kan de få 10 dage til at gå op. Det vil vi ikke stå i vejen for i forhold til den klassiske charterferie på syv dage – hos os vælger man selv, siger Troels Hansen.  

På den måde kan man få lige den ferie, man drømmer om, uden man selv skal bruge lang tid på at pakke den sammen og måske vælger et forkert hotel til drømmeferien.

- Vi kender vores hoteller og rejsemål, og derfor ved vi også, hvad du skal vælge. Du skal bare fortælle os dine ønsker, så finder vi rejsemålet, der passer til os, siger han.

Er du på jagt efter årets ferie?
Tilmeld dig Sun Tours’ nyhedsmail og få de bedste tilbud direkte i indbakken. Samtidig er du med i konkurrencen om kr. 5.000 pr. person til årets ferie. Du gør det hurtigt og nemt på https://www.suntours.dk/nyhedsbrev/

Derfor skal du vælge Sun Tours

  • Vi er eksperter i din ferie, for vi har arrangeret rejser siden 1985
  • Vi kan det meste – lige fra ski til charter og storbyferie til fleksible pakkerejser
  • Der er dansk service fra start til slut
  • Du er dækket af pakkerejsegaranti, som er din sikkerhed, hvis der sker noget i modsætning til, hvis du selv sammensætter rejsen
  • Du kan vinde kr. 5000 til din rejse – tilmeld dig her: https://www.suntours.dk/nyhedsbrev/

Se mere på www.suntours.dk eller se mere om storbyferier på https://www.suntours.dk/storbyferie/