ANNONCE

<span style='font-weight: normal;'>Stihl forhandlere er verdensmestre i at få havemaskinerne klar til sæsonen</span>

Stihl forhandlere er verdensmestre i at få havemaskinerne klar til sæsonen

Klar, parat, start!

Klar, parat, start! Sådan lyder det som oftest, når den nye havesæson kalder, og man glad skynder sig ud i skuret efter maskinen til at trimme, beskære, save, lufte og slå plænen eller til en af de 117 andre ting, der hører en velplejet have til.

 

Der er koncentration i lokalet, når forhandlerne er på kursus hos STIHL.

 

Men er maskinen klar? Blev den rengjort før den blev sat i vinterhi? Eller er du en af de mange, der glemmer den slags uvæsentligheder?

Når en havemaskine efter endt brug blot sættes ud i skuret, risikerer man, at maskineriet sætter sig fast. Enten grundet harpiks, kager af græs, klæg olie eller andet. Det betyder, at en god gennemgang af maskinen vil være på sin plads inden havesæsonstart.

Vinteren igennem får langt de fleste STIHL forhandlere opdateret deres i forvejen store viden inden for motoren på havemaskiner, og er således godt rustet til at gennemgå lige præcis din maskine, så den kan køre uden problemer hele det halvår, hvor solen står højest. Er du den lykkelige ejer af en iMow robotplæneklipper, nøjes forhandleren ikke bare med at tjekke maskinen, han sørger også for at opdatere softwaren i robotten, så den er klar til endnu en sæson på den grønne plæne.

 

 

STIHL sælger udelukkende deres produkter hos den servicerende faghandel, der således er vant til at have fingrene dybt begravet i maskinerne.

 

Foretrækker du at rengøre og gennemgå dine havemaskiner selv, har STIHL Danmark lagt en del gode tips og tricks op på deres YouTube kanal. Her vises blandt andet:

• Hvordan man rengør kæde, kædedrev og sværdet på motorsaven

• Hvordan plæneklipperen rengøres bedst

• Hvordan man sætter ny tråd på trimmeren

• Hvordan iMow robotplæneklipperen sættes klar til en ny sæson

 

Find YouTube kanalen her!

I øvrigt, hvis du vælger at trykke ”Abonner” på YouTube kanalen, får du automatisk at vide, når STIHL uploader nye tips – det er naturligvis gratis.

 

 

Hvordan er det nu man skifter klinge på kratrydderen? Det kan du se på STIHL Danmarks YouTube kanal.

Hvordan er det nu man skifter klinge på kratrydderen? Det kan du se på STIHL Danmarks YouTube kanal.