ANNONCE

Den gamle bydel i Rhodos by er et absolut must-see, når man holder ferie på Rhodos

Vidunderlige Rhodos

Den græske ferieø Rhodos tiltrækker hvert af massevis af turister, og det er der mange gode grunde til. Vi har samlet flere af dem her, for Rhodos er ganske enkelt helt igennem vidunderlig til din næste ferie.

I de brostensbelagte, små gader i Rhodos By trisser de fleste turister rundt med et helt særligt smil på læben. Byen tager ganske enkelt de fleste besøgende med storm. Charmen, historie og atmosfæren er helt unik.

Under de store oliventræer på byens torv sidder de lokale og spiller et lille spil backgammon. Mens man trisser videre, opdager man pludselig de mange gode restauranter, der ligger skjult bag bymurene. Her serverer de alt fra græske salater til havets specialiteter. Der er tzatziki på tallerknerne og oliven i de små skåle. Feriestemningen stiger skridt for skridt.

Rhodos og Rhodos By er ganske enkelt et helt særligt bekendtskab værd, og så er byen blot en lille del af den vidunderlige græske ø, der både byder på en helt særlig historie og et ferieliv, der er lidt ud over det sædvanlige.

Rhodos er også kendt for "den hvide by", Lindos

 

Små, hyggelige hoteller og ren luksus
Men også på hotellerne finder man et fantastisk ferieliv. For her kan du frit vælge mellem små, hyggelige og familieejede hoteller eller ren luksus. Eller det midt i mellem. 

Tjekker man fx ind på Barbie Apartments, tjekker man nærmest også ind i en familie. Værtsparret byder dig velkommen, og det er den græske mutter, der står i køkkenet og fatter, der er i receptionen. De hjælper hinanden med at drive det hyggelige hotel – og du mærker med det samme den særlige familiestemning, der spreder sig på hotellet.

Du kan selvfølgelig også vælge et mere luksuriøst hotel som Aldemar Amilia Mar, der er et af øens bedste. Her bor du direkte ved vandet, blot 15 minutter fra Rhodos By og har All Inclusive inkluderet i ferien. Der er masser af faciliteter at vælge i mellem og et helt igennem skønt poolområde lige ved døren. Det er et ekstra godt valg – uanset alder.

Fantastisk klima
Og så gør det jo ikke noget, at Rhodos byder på et væld af skønne solskinstimer, som vi så ofte længes efter i Danmark. Om sommeren når gennemsnitstemperaturen let 25-30 grader. Det er helt perfekt til lange dage på langs eller en tur i poolen.

Vejret er også perfekt til en sejltur. Nyd livet om bord og de mange stop ved øens fantastiske bugter. Det bliver da ikke meget mere ferie, end når man sejler afsted på det azurblå hav. En fantastisk følelse, hvor man også hurtigt finder ud af, at Rhodos er fantastisk fra søs.

Vil du med?
Der er mange muligheder for en ferie til Rhodos. Du kan jo fx starte med at se, om der er en afbudsrejse eller måske flere afbudsrejser til øen, eller du kan bestille din rejse i god tid. Så opnår du ofte mange gode bestil tidlig rabatter på din ferie.