ANNONCE

Oplev legendariske Evita med Annette Heick som Eva Perón

Glæd dig til den enestående mulighed for at opleve den legendariske musical Evita, når MCH, som de eneste i Danmark, opfører musicalen på 100-året for Eva Peróns fødsel. Musicalen spiller 4.-27. april 2019 i MCH Herning Kongrescenter.

Her kan du komme helt tæt på den dramatiske for­tælling om den karismatiske og ikoniske Eva Peróns rejse fra et liv i fattigdom til en plads i overklassens rampelys. Du kan nynne med på den smukke sang ”Don’t Cry For Me Argentina”, når hele Danmarks Annette Heick udfolder sine mange talenter i hoved­rollen som Eva Perón sammen med professionelle skuespillere og nye unge musicaltalenter.

Musicalen, som oprindeligt er skrevet af makkerpar­ret Andrew Lloyd-Webber og Tim Rice, handler om Evitas kamp for de fattige i Argentina, hvilket gjorde hende til landets mest magtfulde og omtalte kvinde. Hun var elsket af underklassen og foragtet af over­klassen, blandt andet fordi hun blandede sig i sin mands, general, præsident og diktator Juan Peróns, politiske embede.

Start oplevelsen med en argentinsk Evita-menu

Forlæng oplevelsen og start aftenen med vores special-kreerede Eva Perón tapastallerken, som kan nydes i Café Perón i loungen på 1. sal:

 

Eva Perón tapastallerken i Café Perón kr. 165,-
Åbent alle spilledage.

Eller smag på det argentinske spisekammer, når Restaurant Teater Kælderen byder indenfor til en lækker buffet fyldt med spændende retter:

Argentinsk inspireret buffet i Restaurant Teater Kælderen kr. 245.- 
Åbent torsdag, fredag og lørdag i spilleperioden.

Bestil bord på tk@mch.dk eller tlf. 9926 9927.

 

Evita kan opleves fra 4.-27. april 2019 kl. 19.30 i MCH Herning Kongrescenter. Køb billet og læs mere på http://www.musical.mch.dk/evita