kitchen rack with clean pots and trays

kitchen rack with clean pots and trays Modelfoto.

Blev lukket på grund af forfærdelig hygiejne i køkkenet: Nu må skandaleramt restaurant åbne igen

Shiffa Bar and Restaurant kan igen modtage kunder, efter stedet i fredags blev lukket på grund af dårlig hygiejne i køkkenet

Af
Jonas Wrede Hansen

Tre sure smileyer i træk og bøder for over 30.000 kroner på grund af gentagne episoder med dårlig rengøring og forkert håndtering af fødevarer hos Shiffa Bar and Restaurant i Brabrand medførte fredag, at Fødevarestyrelsen lukkede restauranten. Stedet fik at vide, at der ikke måtte komme kunder i butikken, før der var styr på tingene.

Det er der tilsyneladende kommet. I hvert fald var Fødevarestyrelsen forbi Shiffa Bar And Restaurant onsdag, hvor det efter en times tid blev afgjort, at stedet er "tilfredsstillende rengjort", som det formuleres i kontrolrapporten fra besøget.

"Fødevarerejseholdet har vurderet, at der ikke længere er risiko for fødevaresikkerheden, hvorfor virksomheden må påbegynde sine fødevareaktiviter d.d. Forbud mod markedsføring er dermed ophævet," fortsættes det i kontrolrapporten.

Derfor kan Shiffa Bar and Restaurant, der er placeret i Bazar Vest, nu igen byde kunder velkommen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Shiffa Bar and Restaurant ligger i Bazar Vest i Brabrand. Arkivfoto.

I kontrolrapporten fra besøget oplyses det desuden, at stedet er blevet tilbudt rådgivning fra en af Fødevarestyrelsens godkendte rådgivere.

Da det kom frem, at Siffa Bar And Restaurant var blevet lukket, forklarede restaurantens ejer, Abdirahman Muhidin Roble, til TV2 Østjylland, at hele sagen bundede i misforståelser.

"Vi har misforstået hinanden, og der er nogle kommunikations- og sprogproblemer. De (kontrollanterne, red.) skal være bedre til at forklare, hvordan jeg skal gøre og hjælpe mig. Vi kommer fra forskellige kulturer," sagde han til mediet.

Publiceret 14 March 2019 07:31