Redningshelikopter deltog i eftersøgningen søndag, og i dag vil der fortsat blive søgt efter de forsvundne personer. Arkivfoto

Redningshelikopter deltog i eftersøgningen søndag, og i dag vil der fortsat blive søgt efter de forsvundne personer. Arkivfoto

Eftersøgning fortsætter: Far og to børn forsvundet i båd

Sejlede fra Frederiksværk søndag morgen. Sagen fik tragisk udgang: Tre personer omkommet, oplyste politiet mandag

FORSVUNDET Helikopter, dykkere og andet redningsmandskab blev alarmeret søndag efter meldinger om, at en far og hans to børn på henholdsvis 11 og 13 år var forsvundet på en sejltur.

Søndag morgen sejlede de ud i en båd fra havnen i Frederiksværk, og senere på dagen havde ingen hørt fra de tre personer.

Ifølge avisens oplysninger er der tale om en båd, der ankom til lystbådehavnen på trailer, blev sat i vandet fra en rampe, og båden afsejlede ved 8.20-tiden søndag.

Ekstra Bladet skriver i en opdatering i dag mandag:

"Vi har ledt efter dem med helikopter og både det meste af natten. Vi har desværre ikke fundet dem, og vi er meget bekymrede over situationen," siger vagtchef Martin Bakke fra Nordsjællands Politi tidligt mandag morgen.

Eftersøgning intensiveres

Også dykkere har søgt efter de tre forsvundne personer. Her til formiddag er eftersøgningen intensiveret og særligt koncentreret omkring Roskilde Fjord og Isefjorden.

Ifølge politiet er søgeområdet ret stort, da der ikke er indikationer af bådens rute eller evt. andre spor. /

Opdateret: Her til formiddag er en drivende jolle trukket i land ved Lynæs - afventer yderligere oplysninger fra politiet.

Mand og børn fundet død

Opdateret kl. 11.30: En mand er mandag formiddag fundet død i strandkanten ved Nakke mellem Nykøbing Sjælland og Rørvig, fortæller Midt- og Vestsjællands Politi på bl.a. twitter

I Lynæs er en drivende jolle trukket ind på land, og Nordsjællands Politi er nu ved at undersøge, hvad der er sket, og om der kan være en sammenhæng med den aktuelle eftersøgning af en jolle med en mand og to børn om bord.

"Af hensyn til de pårørende har vi på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer," lyder det nu fra Nordsjællands Politi. /an

Mandag eftermiddag oplyste politiet, at personerne var omkommet:

TRE PERSONER ER FUNDET DRUKNET

LÆS OGSÅ

Publiceret 15 April 2019 10:07