ANNONCE

Husker du rejseforsikringen når du tager familien med på ferie?

Danskerne rejser mere end nogensinde før. Dette er en udvikling, der er kommet i takt med, at det er blevet langt billigere at tage hele familien med på ferie end det har været hidtil. Dertil kommer, at de sociale medier inspirer til at tage ud og opleve verden.

Fordi det med denne udvikling er blevet så nemt og almindeligt at rejse, er der rigtig mange, der glemmer at have ordentligt styr på rejseforsikringerne inden de pakker kufferterne og tager afsted. Dette kan få store konsekvenser, hvis uheldet skulle være ude.

Når uheldet er ude

Midt i euforien over at have fundet et godt rejsetilbud for hele familien er der mange, der glemmer at købe rejseforsikring eller at få opdateret deres eksisterende rejseforsikring inden de tager afsted. Dette kan få konsekvenser, hvis uheldet skulle være ude.

Uheld kan naturligvis forekomme i større eller mindre grad, og konsekvenserne kan ligeledes være mere eller mindre omfattende. Uanset omfanget vil de fleste, der har været ude for et uheld når de har rejst nok mene, at det er en rigtig fornuftig idé at være ordentligt forsikret. Især hvis du skal på ferie med børn. 

Når der skal børn med på rejsen, er det først og fremmest vigtigt at have styr på, at hele familien er dækket af rejseforsikringen. Dette er noget som mange glemmer, hvis de for eksempel er nybagte forældre og rejser på den rejseforsikring de var dækket af før de fik børn.

Mange er uheldige når de rejser. Hyppigst kommer rejsende ud for uheld såsom mistet eller forsinket bagage, sygdom og tilskadekomst, tyveri og mistede rejsedokumenter såsom passet.

Der kan være brug for at få erstattet mistede ting, eller at få dækket læge- og hospitalsregninger. Det er derfor en vigtig sag at finde en god og dækkende rejseforsikring. Du kan finde en god og billig forsikring på forsikringsportalen.

Et rejsende folk

Verden er blevet mindre og det er i alle mulige aspekter blevet nemmere at rejse med hele familien. Flyrejser er blevet billigere og hurtigere, biler kører længere på literen og er udviklet med komfortable sæder og fjernsynsskærme til at underholde børnene på bagsædet.

Det betyder, at hele familien Danmark kan rejse når det er ferietid. Børnene kommer med når kufferterne pakkes og ferien venter. Dette gælder hvad enten det handler om en storbyferie til New York, en safaritur til Kenya, en charterferie i Spanien, backpacking i Asien eller en bilferie i Sverige.

Som verdensmennesker holder danskerne sig rige på rejseoplevelser af forskellig slags hele livet igennem og giver det hele videre til deres børn, som er spækket med forskellige kulturelle indtryk fra de er helt små.

Sociale medier såsom Facebook og Instagram fungerer som inspirerende opslagstavler med billeder og beretninger fra venners spændende og begivenhedsrige rejseoplevelser. Samtidig popper der annoncer op fra forskellige rejse- og flyselskaber med helt utrolige tilbud på en rejse for hele familien fulgt af et ”klik her.” Der er ikke noget at sige til, at rejselysten får fat.