ANNONCE

Online banker giver i dag muligheden for online lån trods registrering i RKI

Engang var RKI lig med død over lånemuligheder, men nu er der kommet små livstegn fra låneudbydere, der alligevel gerne vil udlåne penge til personer, der står registreret i RKI. Vilkårene veksler mellem de forskellige udbydere, men flere og flere steder på nettet kan hjælpe dig med at finde de låneudbydere, hvor der trods RKI-registrering er mulighed for lån.

Du kan låne penge alligevel

Din fortid som ung og uerfaren – og som dårlig betaler – belaster dig måske fortsat, nu hvor du er blevet voksen og mere økonomisk ansvarlig. Din ungdoms dumhed har måske lært dig om økonomi, og du har nu både fast indtægt og forståelse for, hvad et lån indebærer. Men din RKI-registrering tjekker ikke løbende, om du er blevet mere moden og har fået bedre styr på din økonomi, så enhver lånemulighed er udelukket. Eller er den?

På hjemmesider som laantrods.dk kan du få overblik over aktuelle låneudbydere, der faktisk spørger ind til, om du er blevet økonomisk mere moden og ansvarlig med alderen – disse låneudbydere vil gerne give dig chancen for at vise, at du kan overholde en låneaftale. De forskellige låneudbydere kontakter dig naturligvis ikke personligt for en snak om, hvor du er i livet, og om du mentalt er klar til at låne, det foregår mere systematisk som enhver anden kreditvurdering.

Lån til RKI-registrerede personer kræver selvfølgelig et mere grundigt tjek end ved mange kviklån – låneudbyderen skal sikre sig, at du også KAN tilbagebetale et evt. lån, og der spiller mange forskellige faktorer ind i vurderingen. Hvor gammel er du? Har du fast arbejde? Og så videre. Men derudover er der ingen forskel på denne type lån og alle andre online lån – du ansøger online og får pengene direkte ind på din konto, hvis du bliver godkendt.  

Få hjælp til at finde udbyder

Står du i RKI og ønsker at optage et lån, så er det en god idé at starte med at besøge en side, der kan give dig overblik over mulige låneudbydere. Sider som laanpengetrods.dk kan sortere i udbyderne ud fra din alder, hvilket beløb, du ønsker at låne, hvilken rente etc. Disse parametre lister hurtigt, de udbydere øverst, som giver størst fordelagtighed i lånet til dig i forhold, hvad du sorterer dem efter.

For nogle låneudbydere, der låner penge ud trods registrering i RKI, kan alderen være en afgørende faktor for lånets vilkår, mens andre har mere fokus på lånets beløbsstørrelse eller hvor høj rente, du er villig til at betale. Som du sikkert kan regne ud, er det dyrere at låne penge, når man står registreret i RKI, fordi risikoen er større for låneudbyderen - men relativt til fortidens ikke-eksisterende lånemulighed, kan det for nogle mennesker være det værd.

RKI er med andre ord ikke en dødsdom over dine lånemuligheder længere – verden har udviklet sig, og har din økonomi og ansvarlighed også udviklet sig, så er der lånemuligheder for dig også. Tjek dine lånemuligheder online – få overblik over relevante låneudbydere og få din økonomiske frihed tilbage. Hvis du er klar…