ANNONCE

Sådan sikrer du dig den perfekte udklædningsfest

Udklædningsfester hitter hos flere og flere danskere. Der er utallige muligheder med en udklædningsfest.

Du kan vælge at holde festen efter et overordnet tema. Du kan også vælge at holde en blandet udklædningsfest, hvor der er friere tøjler. Uanset hvilken slags udklædningsfest du vælger at holde, er dine gæster og dig selv garanteret at få en uforglemmelig og sjov aften. Læs med og bliv inspireret til temaer, udklædninger og festlige indslag i løbet af aftenen.

Hvad skal temaet være?

Før du inviterer dine gæster, skal du have festens tema på plads. Det er en god idé at vælge et tema, som dine gæster kan gå all in på og samtidig har mange muligheder med – f.eks. kommer det hurtigt til at blive de samme kostumer, folk til festen har på, hvis temaet begrænser folk til kun at kunne have en enkelt farve på.

Udklædningsfester som tager udgangspunkt i kendte film, historiske perioder, undergrundsmiljøer eller lignende er nemme for dine gæster at finde et individuelt kostume til. Jo bredere teamet er, jo mere kreativt kan både du og dine gæster udfolde aftenen.

Hvis du har brug for mere konkret inspiration, kan du finde et stort udvalg og lave priser på kostumer og udklædningstøj til både børn og voksne hos Billig-Billy. At finde det rette kostume er uundværligt, men det er faktisk ikke udelukkende kostumedragten, der gør din udklædning god. Accessoires er en uundværlig detalje, som er med til at gøre et en udklædning gennemført og genkendelig, så sørg for også at være opfindsom på denne front.

En udklædningsfest er mere end blot kostumer

Det er som sagt ikke udelukkende kostumerne, der bærer festen. Lokation, udsmykning og indslag har en stor betydning for, hvordan aftenen forløber. Hvis du vil holde en lille, intim fest, har du måske selv mulighed for at ligge hus til. Har du sågar en have, kunne det være en god idé at købe eller leje et telt eller en pavillon, hvilket skaber en festlig atmosfære. Men hvis du til gengæld vil holde en stor fest, er det oplagt at leje et lokale. Lån penge hvis du har fundet dit drømmelokale, men det måske er en tand over dit budget – men naturligvis med en plan for, hvordan du får betalt tilbage og budgettet kan klare det.

Derudover er pynt og udsmykning også med til at sætte festens stemning. Spænd din fest op til lir ved at pynte op på en kreativ og gennemført måde – så vil dine gæster snakke om festens små finurligheder flere måneder efter. Sidst men ikke mindst kan du samle dine gæster ved at have et indslag, der passer til aftenen. For blot at give et eksempel på dette, kunne det være at du ville holde en fest med 70’er tema.

Her kunne det være en idé at hyre en DJ, der vendte plader som en ægte discjockey. Der er utallige muligheder med indslag til festen, og det vigtigste er, at det tilfører en ekstra dimension til festen, og at det inkluderer dig selv og alle dine gæster.